Krista Keltanen Blog » photography

Villa Blanco ja sen ihana valo

Olin eilen postittamassa ärrällä pääsiäiskortteja kun huomasin lehtihyllyssä uuden Kodin Kuvalehden. Selailin. Ilokseni törmäsin Villa Blancon Kristan ja hänen perheen kotikuviin, johon pääsimme kuvaamaan Jonnan kanssa viime syksynä. Jonna tunsikin jo Kristan entuudestaan ja minä niin innoissaan odotin tapaamista kaimani kanssa. Hih! Kaunis emäntä, kaunis talo ja kauniit huoneet! Kristalla on niin vahva oma tyyli huoneesta toiseen. Mikakin oli kotona. Istuin hetkenaikaa ruokahuoneessa heidän kanssa ja söimme mutakakkua. Krista ja Mika kertoivat haaveestaan. Haluaisivat sijaisperheeksi ja odottivat miten tilanne etenee. Huomasin vastikää Kristan blogista, että heille on nyt tulossa 11v poika. Mahtavaa!

  • Pirkko - Hei! Ihana valo tosiaan, oi että! Valkoisuus valon kanssa luo niin upeaa tunnelmaa, tummaa puuta unohtamatta. Elämänohjetekstit luovat oman ekstransa. Herkkua! <3

  • Nina - Mä pökrään, ihana koti!

  • Onnela - Heippa! Voi miten upea tuon kodin olohuone onkaan…puhumattakaan muista huoneista. Tuo kontrasti olkkarissa oikein kutsuu viihtymään:)
    Kiitos, että jaat näitä upeasti otettuja kuviasi, ilo katsella!

  • Respect - Kauniita kuvia kyllä.
    Omalta kohdalta huomaan kuitenkin että olen jo ohi tuon total white -asian. Vaikkapa siitä miten ihana oli monen kuvan jälkeen tullut vanilija-okran värinen kaappi yhdessä kuvassa! Onneksi sitä ei ollut maalattu valkoiseksi, pieni lämmön pilkahdus.

  • Irina Gurtovenko - Tell me please, what lens do you use? Thank you!

  • Krista - Dear Irina, I use many different lenses, but mostly Canon 50mm 1.4, 85mm 1.2, 24-105mm 4, 35mm 2.8.

  • Irina Gurtovenko - Thanks you! :) You have very beautiful work! they inspire!

Your email is never published or shared.