Krista Keltanen Blog » photography

Nougat Sannan keittiössä

Valkoistaa, mustaa, vanhaa ja uutta. Ihastuin valkoiseksi maalattuun vanhaan tasoon (se mustaa seinää vasten oleva) vai oliko se nyt vanhoista lankuista itse tehty taso…iik, mie kun olen kuvaamassa niin en oikeastaan kuuntele ollenkaan mitä Jonna juttelee kodin omistajien kanssa. Aina kun mulle jotain asiaa tulee niin Jonna huutele, että Krista hei, vaikka olisin ihan sen vieressä. Mie vaan keskityn niin kovasti näkemiseen, kuuntelu on melkein täysin “mute”lla. Sannan keittiön kuvia Jonna tarjosi Kodin Kuvalehteen, jossa he ihastuivat kuviin todellakin! Puhelimessa Leena T. kehui mulle kohdetta niin innostuneena, että mietin, et Sannalle ne kuhut pitäisi nyt välittää. Todella ihastuivat Sannan keittiöön. Niin ja jos ihastuit Sannan keittiöön niin poikkea Sannan kauppaan Nougatiin Helsingin Bulevardille, josta suurin osa hänen keittiössä olevista lautasia ym kauniita esineitä on peräisin. Siis söpösestä Nougasta.

  • Pirkko - Heipä hei! Aivan ihania kuvia jälleen – kiitos kaunis Krista! <3 Nougat kutsuu kyllä, kun siellä suunnalla piipahtaa kaupungissa. Kerrassaan ihana koti!

  • Krista - Kiitos Pirkko! Ihana oli kyllä Sannan kotikin…

  • riitta kivilahti - KRISTA MOI –
    Sua ei voi lakata kehumasta – sä olet niin uskomaton osaamisessasi! Mekkotehdas-kuvista pääsin tänään selaamaan Meksiko-kuviasi ja paljon muita ihanuuksia, WAU! En voi kuin ihmetellä miten sä voit olla noin hyvä ja ihana – ja mä olen kummiskin vuosien mittaan kuvannut yhden sun toisen niin suomalaisen kuin ulkolaisen superkuvaajan kanssa. Pakko tunnustaa: sä kyllä hakkaat ne kaikki kerralla teet sä mitä vaani!!!! terveisin riitta (jonnan mama)

  • Krista - Riitta – Apua! Sinun sanat merkitsevät minulle ihan hurjan paljon!!! Olen todella otettu! Olet ihana!

  • Lidija Tomas matijevic - Love, love, love it! I had to reblog it, it’s perfect.

  • Trender og tendenser – Tidsrom Interiørdesign - […] via Krista Keltanen […]

Your email is never published or shared.