Krista Keltanen Blog » photography

Nougat Sannan keittiössä

Valkoistaa, mustaa, vanhaa ja uutta. Ihastuin valkoiseksi maalattuun vanhaan tasoon (se mustaa seinää vasten oleva) vai oliko se nyt vanhoista lankuista itse tehty taso…iik, mie kun olen kuvaamassa niin en oikeastaan kuuntele ollenkaan mitä Jonna juttelee kodin omistajien kanssa. Aina kun mulle jotain asiaa tulee niin Jonna huutele, että Krista hei, vaikka olisin ihan sen vieressä. Mie vaan keskityn niin kovasti näkemiseen, kuuntelu on melkein täysin “mute”lla. Sannan keittiön kuvia Jonna tarjosi Kodin Kuvalehteen, jossa he ihastuivat kuviin todellakin! Puhelimessa Leena T. kehui mulle kohdetta niin innostuneena, että mietin, et Sannalle ne kuhut pitäisi nyt välittää. Todella ihastuivat Sannan keittiöön. Niin ja jos ihastuit Sannan keittiöön niin poikkea Sannan kauppaan Nougatiin Helsingin Bulevardille, josta suurin osa hänen keittiössä olevista lautasia ym kauniita esineitä on peräisin. Siis söpösestä Nougasta.