Krista Keltanen Blog » photography

Mistä on Eevin ja Iisan huoneet tehty…

Siel on koko seinän kokoinen liitaulu (niin siistii), virkattuja päiväpeittoja, keppiheppa nurkassa, lasten omat piirustukset seinillä, kauniita pieniä vaatteita henkareilla, värikkäitä laatikoita, iso nukketalo, Matroska nuket pituusjärjestyksessä Iisan pöydällä. Huokaus ihastuksesta! Jos olisin pikkutyttö niin tämä olisi aivan varmasti unelmieni huone. Itselläni ei aikoinaan ollut oma huonetta ollenkaan. Mul oli olohuoneessamme kirjoituspöytä (jossa oli kolme laatikkoa), ja seinällä muutamia suomalaisen kirjeystäväni Alinan lähettämiä Suosikki lehden julisteita. Keräsin ulkomaalaisia karkkipapereita ja nukuin koko lapsuuteni olohuoneen sohvalla, sen jälkeen kun seitsemän vuotta nuorempi pikkusisko siirtyi kolmevuotiaana minun sänkyyn. Asuimme pienesti. Kuitenkaan en koe, että olisin jäänyt jostain paitsi :) Nonnii, nyt sitten puolet tekstistäni onkin paluuta omaan lapsuuteen ja… kai mä ehkä voin myös paljastaa, että Selman koko kodistakin on tulossa juttu. Odotetaan vielä hetki.
Yllä olevia kuvia ja Jonna Kivilahden kirjoittama juttu Eevin ja Iisan huonesisustuksesta Kodin Kuvalehdessä Nro 6.