Krista Keltanen Blog » photography

Stories – Anne & Happy valentine´s day!

Munkkiniemen kartanomaisemissa Anne hyppeli pikkukengillä lumisilla portailla. Miten kaunis hän onkaan! Herkkä keijukainen tyllihameessa (hame, minkä tein kaksi päivää ennen kuvauksia). Kysyin Annelta, että mikä on hänen tärkein aarteensa. Se oli hänelle mieheltä saatu rakkauskirje. Ja just sen kirjeen halusin mukaan kuviin, josta myös kehitin pienen teeman. Kuvat tulivat hänen miehelleen 30-vuotis hääpäivälahjaksi. Anne oli salaa kuvauksissa, kertoi miehelleen sunnuntai aamuna, että on menossa tekemään läksyjä kaverin luokse kun kätilön ammatissa oleva Anne lukee parhaillaan terveydenhoitajaksi. Anne on myös viiden pojan äiti! Hänen yhteydenotto yllätti minut ja niin toivon, että sellaisia kontakteja tulisi lisää ;) Aikuinen kaunis nainen, kuinka moni käy kuvaajalla tai edes näkee tarpeelliseksi käydä. Muistakaa halata kaveria tänään ja pusutella rakastanne. Love.