Krista Keltanen Blog » photography

Soul of Mexico Part One

Tuuli lennätteli hiuksiani rannassa. Suljin silmät ja koetin painaa mieleeni meren tuoksun, hiekan tunteen jalkapohjissani. Auringonnousun lämmön ympärilläni. Enkä millään halunnut lähteä pois. Matkustin ystävänpäivänä perheeni kanssa Meksikoon ja koetin etsiä turistikohteessa ripauksen meksikolaista “sielua”.

  • Pieni lintu - Kaunista!

  • AR - Aivan ihania kuvia, mielttömän upea paikka! <3

    Juurikin viime viikolla jututin vanhaa amerikkalaista pariskuntaa joista Rouva on meksikolainen. Heiltä kysyin että käyvätkö paljon Meksikossa. Eivät kuulema enää uskalla, kun elämä on siellä niin vaarallista, heidänkin sukulaisia ja ystäviä on tapettu kaduilla ilman syytä ja joku on kidnapattukin vaikkeivät ole millään tavalla tekemisissä huumeiden kanssa. Matkustajille on vain "resticted areas" joissa voi olla rauhassa. Näkyyköhän tämä maailma lainkaan matkaajalle? On se käsittämätöntä, kuinka niin kauniissa paratiisissa voi tapahtua jotain niin kamalaa!

  • Pirkko - Niin ihanaa, ettei sanoin kuvatuksi saa. <3 Täysi 10!

  • Niina - Viimeinen kuva ♥ oi ihanaiset siellä köllöttelee ! :)

Your email is never published or shared.