Krista Keltanen Blog » photography

Toivekoti & Puutarha Mian kotona

Ripaus kesää keskelle eteläsuomen kuraa. Yllätyksekseni huomasin, että Toivekoti & Puutarha on julkaissut uusimmassa numerossa Mian kotikuvat, mitä olimme Jonnan kanssa tekemässä tuossa elokuun alussa. Itse luulin, että kuvat tulevat vasta ensi kesänä ulos. Mia oli just edellisenä iltana myöhään palannut Saarenmaalta ja oli niin innoissaan koko reissusta, että tuli itsellenikin lapsuusmaisemia ikävää. Mian kotona oli niin levollinen olo, valo vaan loisti ympärilläni. Mia on myös aivan mainio kokki. Olin pyörtyä hänen ruuista.

  • Hanna Niemenmaa - Hei Krista!

    Maailma on niin IHANAN pieni:) Katselin IHANIA kuviasi jälleen kerran ja oletkin vieraillut IHANAN ystäväni Mian IHANASSA kodissa!!!! IHANAA…. :)

    Terkuin, Hanna

  • Pieni Lintu - Kaunista! :) Onpas paljon RM:ää. :D

  • Rillirousku - Rakastan sun kuvia Krista.

  • Maria/Pinkki työhuone - Upea koti ja upeita kuvia! Löysin blogiisi vasta hetki sitten, mutta viihdyn varmasti loistavasti jatkossakin! Tästä kodista makuuhuoneen upea vaaleasävyinen barokkikuviotapetti jäi mieleen, että jospa sellaista meillekin… :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  • Pirkko - Ihana koti jälleen kerran, ihania kuvia ja ihana valo. Ihana Kristakin. Kiitos kuvistasi. Upeita rottinkitunnelmaisia juttuja heidän kodissaan.

  • Karolina - IHania kuvia! Olen selaillut niitä ja nautiskellut blogistasi. Noissa kotikuvissa oli ihanaa tunnelmaa… Todella kaunis ja harmonisen näköinen koti. Olisipa ollut kiva kurkistaa vielä enemmänkin puutarhan puolelle. Ehkä joku toinen kerta?

    Näiden kuvien voimalla voi jo kuvitella että mennään kohti valoisia päiviä, Kiitos niistä!

  • Eeva - Ko lehden jo ostinkin ja ihastelin tätä kotia siitä. Mutta olipas mukava nähdä lisää kuvia! Nin harmittaa, ettemme rakentaneet mansardikattoista taloa, koska olen aina siitä haaveillut ja nyt muutamasta kymppitonnista sitten pihdattiin….(helppo kirjoittaa, maksamisen kanssa toinen juttu!!) Niin kaunis koti ja kerrassaan upeita kuvia -jälleen kerran!

  • Krista - Hei Hanna, no tosiaan…on se suomi pieni ja jopa maailmakin =) Mian ihana koti ja Ihana Mia!

    Pieni Lintu – Ne sopii niin hyvin Mian tyyliin ja kotiin =)

    Rillirousku – Huh! Tästä posket punottaa….Kiitos!

    Maria – Mukava kun tänne eksyit! Tapetti on tosiaan niin kaunis. Olin äskettäin yhdessä toisessakin kodissa, jossa sama tapetti oli olkkarissa ja se oli siinäkin aivan ihana. Tykkään itse myös ko. tapetista paljon.

    Pirkko – Se on aina vaan niin mukava lukea kommentit Pirkko! Kiitos kun jaksat niintä mun ilokseni niin usein kirjoittaa! Olet ihana!

    Karolina – Kohti valoa olemme menossa, se ilostuttaa minua kovasti. Nyt kun joutuu ottamaan huomioon tämän työskentelyajan , ja se on vaan kello 10-15 sitten valo loppuu…jos siis miljöössä kuvaa.

Your email is never published or shared.