Krista Keltanen Blog » photography

The 2nd Annual Winter TWEED RUN Helsinki

Ilosanomaa ilmoitan myös täällä eteenpäin! Se tapahtuu taas! Ja kaikki mukaan! Tweed Run pyöräillään tyylikkäissä tweed tamineissa lauantaina 4.2.2011. Kokoontuminen Tuomiokirkon edustalla kello 13. Osallistuimme Jannen kanssa viime vuonna ja olin ainut nainen joka ajoi maaliin asti :) Pakkasta oli muistaakseni noin -20. Taidan olla tänäkin vuonna siellä kamera kainalossa pyörän selässä. Viime vuoden kuvia bloggasin täällä ja virallinen Tweed Run sivu täällä, jossa siis paljon enemmän tietoa tapahtumasta. Helsingin Sanomatkin oli viime vuonna paikalla ja julkaisi jutun isolla kuvalla heti seuraavan päivän lehdessä.

Kopioin tänne vielä Jan Schulte-Tiggesin viestin FB:stä:

Hyvät Naiset ja Herrat, Ladies and Gentlemen! On jälleen talven tyylikkäimmän ja tunnelmallisimman pyöräilytapahtuman aika: The 2nd Annual Winter TWEED RUN Helsinki pidetään lauantaina 4. helmikuuta 2012.

Öljytkäähän siis velosipedinne ja rasvatkaa vartalonne. Kaivakaa tweed-mekot ja sarka-asut komeroista. Täyttäkää taskumattinne, pyyhkikää syksyn mudat ajolaseistanne ja pölyt derbyistänne! Ja laittakaa ilosanoma kiertämään! Tervetuloa siskot ja veljet, pyöräilyn rakastajat ja tyylikkään olemuksen ystävät!

Kokoontuminen ja lähtö kello 13.00 Tuomiokirkon edustalta. Seuraamme Helsingin kuvankaunista eteläistä rantaviivaa, viimevuotista reittiä mukaillen. Iltapäivätee nautitaan Kahvila Regatalla ja iltamatinea eli afterparty vanhaan tapaan Roadweirdoes Parkissa (kivihaantie 16). Tarjolla seurustelua, virvokkeita, elävää musiikkia ja iloista tunnelmaa.

HUOMIO: Kaikenlaiset polkupyörät ja asukokonaisuudet tervetulleita!