Krista Keltanen Blog » photography

Soittolistallani just ny

Niin montaa hyvää kappaletta ja Birdyn albumi. Mul on usein kausia kun en voi elää ilman musiikkia. Viihdyn kyllä kovin paljon hiljaisuudessakin (kolmen lapsen äitinä hiljaisuus on kaunista), mutta yön pimeinä tunteina kun editoin kuvia laitan usein korvakuullokkeet. Alla lista hetken lempparikappaleistani…Birdyn Shelter suosikkini… ja Measure Fireworks (tämä on ihana!) ja Ben Howardin The Fire…kuvissa elämäämme ja lähiluontoa joulun välipäiviltä. Silloin kun oltiin vaan ja loikoiltiin sohvalla (myrsky kaatoi meidän naapurin pihalta kaksi valtavaa kuuskeakin, josta kävin myös nappaamassa pari kuvaa). Niin, ja se on taas uusi vuosi. Oikein ihanaa sellaista teille kaikille!

Birdy, People Help The People I Matt Corby, Letters I Ben Howard, The Fire I Natalie Walker, I Found You I Ron Pope, I´m Yours I Thieves Like Us, Shyness I Birdy, Shelter I Fallulah, Give Us a Little Love I Measure, Fireworks I Joy Williams, What Can I Do (But Love You) I Oh Land, We Turn It Up I Birdy, Skinny Love

  • Pieni Lintu - Oho, siellä on puu kaatunut myrskyn aikana! Hui!!! Toivottavvasti ei aiheuttanut tuhoja.

    Ihania arkisia leppoisia kuvia!!

  • Sirja - Hei! Aivan mielettömän hienoja kuvia sinulla, todella upeita! Pakko oli yhdellä istumalla selata vaikka miten monta sivua. Haluaisin vinkata sivustostasi blogissani, sopisiko lainata tuota banneriasi siihen tarkoitukseen?
    -Sirja

  • Pirkko - Hei, ja mitä ihaninta uutta vuotta 2012! Ihana nähdä myös uusia kuvia ja lukea OLEMISESTA. Se kun on niin oleellista kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta. Kaikkea parasta. <3

  • Krista - Pieni Lintu – Onneksi ei! Uskomatonta, mutta kaksi aivan valtavan kokoista puuta kaatui juuri oikeaan suuntaan, jossa ei ollut mitään..tuuli puhalis ne nuriin just oikeasta suunnasta. vaikka täällä on paljon taloja ympärillä niin mitään vahinkoa ei tullut.

    Sirja – Laitoinkin sulle viestiä sähköpostiisi. Se sopii aivan mainiosti ja kiitokset kovasti!

    Pirkko – Sinulle myös mitä parhainta uutta vuotta! Kiireen syksyn jälkeen tuntui niin palkitsevalta vaan löhötä ja vetää peitto korviin :)

Your email is never published or shared.