Krista Keltanen Blog » photography

Finding vintage in Stockholm

Moni teistä on varmaankin jo käynyt vintage kauppoja läpi Tukholmassa. Seikkailin Södermalmin SOFO alueella ekan karran tyttäreni kanssa vähän ennen vuodenvaihdetta. Mul oli kartta, mihin olin punaisella tussilla merkannut kaikki liikkeet mihin ajattelin ehtiä. En ehtinyt kaikkiin. Judits jäi käymättä ja Retro.etc oli kiinni kun aamulla ohi käveltiin. Lennettiin Helsingistä aamulla ja olimme Arlandalta junalla jo kello 9 Tukholman keskustassa. Olimme yötä hotellissa Södermalmilla. Matka jää mieleeni ensimmäisenä yhteisenä “shoppailumatkana” pikkuisen tyttöni kanssa. Äiti ja tytär laatuaikaa…lyhyt yhteenveto kuvina ja kauppojen osoitteita. Ehdottomasti ykkösvalinnat kaupoista olivat BEYOND RETRO (sinne kannattaa varata aikaa ainakin 3-4 tuntia… eiku koko päivä :) ja vintage sisustuskaupoista Brandstationen (sinne taas tarvii vähän paksummman lompakon kun mulla). Ai niin, ostinhan ma myös jotain. Jos saan vähän enemmän aikaa lähipäivinä niin kuvaan ne myös ajan kanssa. Yhteen silkkipaitaan pitää myös ommella nappi. Katuma päälle tulin, kun jätin Lisa Larsson liikkeeseen sen suloisen valkoisen boleron jossa turkoosi nauha, mutta hintaa oli noin 50e (en raaskinut).

Ehdottomasti paras lehtikauppa Press-stop (sinne voisin muuttaa :)

  • Kata/Sunells - Tosi kivoja kuvia, asuin monta vuotta Tukholmassa ja Södermalm on edelleenkin yksi ihan suosikkikaupunginosistani:) Ja vintageliikkeiden valikoima on ihana! Kävin itsekkin viime viikonloppuna siellä ostoksilla ja ystäviä tapaamassa.
    Mukavaa tammikuuta teille!

  • Heidi - Tuhannet kiitokset tästä, tuli kuin tilauksesta. Parin viikon päästä koluan samoja nurkkia :) Leppoisaa viikonlopun alkua sinulle.

  • Petriina - Ihan mieletön Tukholman hinku iski välittömästi. Upeita kauppoja, voi vitsi mikä tarjonta ! Kiitos inspiraatiosta :)

  • MevrouwWalvis - Ihania kuvia, kivat tunnelmat! Kiitos vinkeistä, kevääksi on suunnitteilla Tukholman-matka, ja nyt löytyi monta uutta osoitetta matkaohjelmaan:)

  • Emmi - Heh! Tukholmassa asuvana minun pitäisi olla matkaoppaana, mutta tässä listassa tuli useampi tosi kivan näköinen liike, jossa en ole edes koskaan käynyt :) Ja mitä ihania kuvia. Kuten aina.

  • Rillirousku - Beyond Retrossa sais kyllä nimenomaan vietettyä vaikka koko päivän! Mutta onhan siellä vähän tyyristä. Ihana kauppa kuitenkin. :) Tämäkin entinen Tukholman asukki kaipaa kaupunkiin aika ajoin, siinä on jotain erityistä.

  • Sofia - I just wanted to tell you that I really like your blog and that I wrote about you on my blog today. I also borrowed two pictures and I hope that’s okay (otherwise, I will take them away)

    Have a nice evening!

  • Niina - Niiiiin ihania kauppoja ! Voihan hitsiläinen ♥ !

  • Eeva - Kiitos ihanista, ihanista vinkeistä!

    Ja upea kuvat. Aina vaan.

  • Eeva - ..ja kirjoitusvirheestä huolimatta, upeat!

  • Melisa - – Tosi kvjoia kuvia, asuin monta vuotta Tukholmassa ja Södermalm on edelleenkin yksi ihan suosikkikaupunginosistani:) Ja vintageliikkeiden valikoima on ihana! Kävin itsekkin viime viikonloppuna siellä ostoksilla ja ystäviä tapaamassa.Mukavaa tammikuuta teille!

Your email is never published or shared.