Krista Keltanen Blog » photography

Miten unelmani kävi toteen

Ei sitä voi oikein vieläkään uskoa, että mistä lähdettiin. Reilun kymmenen sivuinen kuntokartoitusraportti saatiin käteen talon oston yhteydessä vuonna 2005. Muutama tuttu piti meitä hulluina. On ollut valtava vesivahinko keittiön hirsissä, jota remppamiehet olivat korjaamassa. Korjattu vanhasta peltikatosta vuotokohta ja maalautettu katto. Olemme hionneet hiomakoneella talomme kaikki lattiat ja yhden huoneen lattia asennettu itse. Vanhoja ikkunoita kunnostettu. Juteltu ohikulkijoitten kanssa ja heitetty kuulumisia. Kun vedettiin taloomme uuta maalia pintaan ohikulkija kommentoi: näyttää tosi hyvältä. Siitä sai voimaa jatkaa koko kesän kestävää ison talon maalausurakkaa, jossa Jannen kanssa kahdestaan tehtiin pohjatyöt sekä maalaus….jopa muutamina päivinä vielä elokuun iltoina niin pitkälle kun valoa riitti. On maalattu seiniä ja tapetoitu viisi huonetta. Alla kuvina projetimme saavutus ja en voi käsittää, mutta kotimme on kelvannut kotimaiseen lempilehteeni Kotivinkin uuteen joulunumeroon. Tuntuu kaikkien näitten remonttivuosien jälkeen aivan mahtavalta tunnustukselta ja kohta voisi olla aika myös pitää ne tuparit!
Kotivinkkiin kauniin jutun meidän joulusta kirjoitti Jonna Kivilahti.