Krista Keltanen Blog » photography

Inspires me

Hämeenlinnassa sijaitsee Suomen Pukutehdas, jossa valmistetaan vieläkin kaikki vaatteet Suomessa ja kestävistä materiaaleista. Vaate vaan kestää vuodesta toiseen. Itse ihastuin Pukutehtaan tirehtöörin Jaana Paavilaisen mekkoon. Utelin heti, että mistä näin kauniin mekon voisi ostaa. Ilostuin kovasti kun kuulin, että mahdollisesti mekko on jo Suomen Pukutehtaan kevään mallistossa. Yksinkertainen, kaunis leikkaus ja kestää aivan varmasti vuodesta toiseen. Nyt vaan odotellaan.Jaanan tutustuin kuvauskeikalla, jonne minut kuvamaan lähetti Säästöpankki-lehti (kuvat ovat otettu Vanhalla kun Helsingissä järjestettiin muotimessut).

  • Henrietta - Toi hänen hamosensa on todella upea ja pikku laukun ostaisin heti. Vanhana hämeenlinnalaisena olen hyvin yllättynyt että tekevät tälläisiä. Joskus ennen vanhaa tekivät vain armeijan kuteita ja muuta työvaatetta. Kuvauspaikalla ei varmaan ole mitään tekemistä itse tehtaanmyymälän kans vai onko ne muuttanut raatuhuoneelle:)
    Pitääpä ottaa selvää missä ovat nykyää ja poiketa ens vuonna.

  • Krista - Hei Henrietta, kuvat ovat tosiaan kuvattu Helsingissä Vanhalla. He olivat silloin käymässä Helsingissä muotimessuilla. Niin ja olenpa jopa sitä mieltä että voisivat oikeesti tehdä enemmänkin tälläisiä kestäviä ja ajattomia vaatteita ;)

  • Pieni Lintu - Vau, ihan tuli mieleen jotku vanhat kotimaiset sota-ajan elokuvat ja lottien vaatteet – hieno mekko!

  • Pirkko - Heippa! Onpa ihania kuvia, arvokas tunnelma.

Your email is never published or shared.