Krista Keltanen Blog » photography

Höyhensaarille

Eilen haettiin Puupajasta kaapit, mitä seitsemän viikkoa odotin. Niissä on lasiset peiliovet ja ne ovat maalattu mustaksi. Näyttää niin hyvältä! Olen innoissaan kun saan taas sisustaa. Täytin kaapin hyllyjä tavaroilla, mitkä ovat lojunneet pitkin pituutta huoneen lattialla tai nurkissa monia kuukausia. Nyt on se kauan odotettu kaappi, mutta tarvitaan pöytä ja jotain muitakin hyllyjä seiniin. Metsästys jatkuu…

Alla kuvia ihanasta “makkarista” jossa voisin kyllä loikoilla…paitsi, että just tässä sängyssä piti Annamarin loikoilla aika varovasti koska olimme Natalian kanssa sängyn jalat ruuvimeisselin sijaan ruuvannut sen mutterit sormilla. Kuvitus on tänään ilmestyvässä Kotivinkissä, jossa tilan sekä mallimme Annamarin stailauksesta vastasi Natalia Rehbinder ja kauniit kiharat teki Tintti Alanko.ja pari kuvaa kulisseista. Annamari odottaa, jotta pääsee sänkyyn ja Natalia parhillaan petaa…tapetti pikkasen repsottaa…tapetti on kiinnitetty kuvausta varten kaksipuolisella teipillä seinään. Toimii.Kuvaus ohi. Annamari jäi tutkimaan lintukuvioisen sängynpeiton hintaa.