Krista Keltanen Blog » photography

Family photo album – Iida, Akseli, Elias, Saija § Tero – Helsinki

Oli helppo keksiä perheelle sopiva teemaa. Oikeastaan sitä ei tarvinnut edes keksiä, kun luettuani Saijan sähköpostin selvisi, että he ovat asunneet vuosia Italiassa ja tottakai mie heti innoissani olin lavastamassa pientä trattoriaa heidän takapihalleen. Aah, he olivat kaikki viisi NIIN kuvauksellisia ja iloisia koko ajan ja Iidasta sain ihanan kaverin! (lisäsin vielä kuvasarjaan Italian matkakuvia viime kesältä….niin, ja tämän kuvasarjan myötä taas matkakuume nousi).

  • Taina - No vau, upeita! Aikamoinen takapihakin! Tuli lisäämistäsi Italia-kuvista niin aidot tunnelmat, että viimeiset kuvat vasta palauttivatkin takaisin rauhalliseen kuvaushetkeen!

  • Rillirousku - Hienoa Krista!

  • Pirkko - Hei Krista! Oi, miten ihania kuvia! Ihan liikutuin niitä katsellessani pienen iltapäiväteehetkeni äärellä. Hellyyttäviä kaikki, etenkin nuo parin kuvat. Kiitos päiväni sulostuttamisesta, kuvasi koskettivat. <3 Halauksia ja voimaa sinulle – ja kiitos.

  • Marja - Siis aivan mielettömän ihania kuvia…! Hauska idea ja toteutus – ihana tunnelma ja hyvin sopivat nuo reissukuvat tähän mukaan. Oivoi, joskus haluan vielä meidänkin perheestä jotain tällaisia kuvia…

Your email is never published or shared.