Krista Keltanen Blog » photography

Mikset alkaisi taas käyttää kotimurrettasi?

Lainailin otsikon Pakise murteella FB sivuilta. Ja lainaan vieläkin: “Kotimurre herättää jokaisessa tunteita, useimmiten myönteisiä: nostalgiaa, pullantuoksua, huoletonta lapsuutta, vanhempien ihmisten turinointia ja ”huastelua”. Murre mielletään usein hauskaksi viäntelyksi, mutta se on myös kaunista ja kodikasta, jopa syvällisempää kuin yleiskieli.” – Kaiken tämän takana taitava Päivi. Hänen tekemät siis nämä Murre tuotteet. Päivi kirjoittikin omaan blogiin kuvauspäivästä näin. Murre tuotteita ja kaikkea muuta ihanaa voi ihailla ja ostaa Belovedin nettikaupasta.Niin ja nämäkin lusikat löytyvät kaupasta.
Tuotteet ovat saaneet myös näkyvyyttä täällä, täällä ja täällä.

  • katja - Voi miten kekseliäitä juttuja. Kerrassaan hauskoja :) olen yrittänyt soittaa sinulle pari kertaa ;)

  • Maya - Kauniita. Niin syvällisiä.
    Loisto idis! Murteet kunniaan.
    Mä voisin kuunnella mun savolaista ystävää vaik kuinka kauan, se sen puhe on jotain niin hienoo vääntämistä johon olennaisesti kuuluvat kädet. Oma kielenkäyttöni on niin sekoitus kaikkea, p-pohjanmaata, oulua ja turkua. Mutta kyllä se oma alkuperäinen murre sieltä jostai kuitenkin kuuluu, ainakin puheessa. Monesti nimittäin sai Turussa kaupankassalla vastata kysymykseen; ootko Oulusta. Vaik ei montaa sanaa vaihdettukaan. :)

    Ja sun kuvat ovat niin käsittämättömiä. Upeita. Kuvistasi välittyy aito tunnelma. Kiitos kun jaat sen meille muillekin!

  • Pirkko - Aivan ihania! :] ihania kuvia myös.

  • Krista - Katja – Koetan soittaaa sulle huomenna.

    Maya – Itse on ole vieläkään oppinut tunnistamaan eri paikkojen murteita, vaikka Suomessa olenkin jo asunut kohta 18 vuotta..taitaa korvissa olla jotain vikaa. Kiitos myös ihanista sanoista koskien kuvia :)

    Pirkko – :) Kiitsa!

  • -päivi- - Kiitos vielä kerran Krista kuvista ja kokemuksesta! Päivä oli aivan hurmaavan inspiroiva!

Your email is never published or shared.