Krista Keltanen Blog » photography

Halloween

Meillä juhlittiin Halloweeniä vasta viime lauantaina. Vähän oltiin aikataulusta jäljessä, mutta lasten kauan odotettua juhlaa emme halunneet peruakaan (kun oikeana Halloween viikonloppuna olimme Meriliä kannustamassa joukkuevoimistelukisoissa Turussa). Lasten Halloweeni on alkanut muodostua jo ihan perinteeksi lasten kavereitten kesken, mikä minusta tuntuu oikein mukavalta ja pieni koristelu on vähintä miten omalta osalta voin siihen vaikuttaa. Kauhutarinoita kerrottiin ja Janne yritti jopa hengien kanssa keskustelua virittää…magneettikuula tarjottimella ja tarjottimen toisella puolella piti kädellä kiinni vastapuolenmagneetista…kikka ei mennyt enää läpi, kiinni jäi. Mutta, Merili olikin sitten keksinyt tarinan tytöstä, jonka henki vaeltaa vielä meidän vanhassa talossa. Pihalle ilmestyi hupputakkiin pukeutunut tyttö, joka vaan seisoi ja tuijotti kun katsoimme ikkunasta ulos, kellarista kuului tytön huutoa ja tömistelyä, pelottava pellenaama vaelsi myös ikkunan takana….ne vasta täydestä meni meidän vieraille. Kiitokset vielä Emmalle ja muille tytöille mieleenpainuvasta juhlasta!

  • sunna - Siis ihan mielettömän hienot koristukset ja muutenkin kuulostavat huisin hurjilta juhlilta:) Terkuin Sunna

  • Eleonora - Miten voikaan saada halloweenista näin tyylikästä!! Mahtavaa!” :)

  • Esa Perttilä - Kannattaako kodista tehdä lapsille pelottava paikka? Onnistunut kummituskeromus jättää ikuisen haavan.

  • Krista - Hei Esa, ajattelinkin, että joku saattaa pitää tätä postausta erikoisena ja hassuna. Itse olen kanssasi osittain samaa mutta myös toista mieltä. Suomessa ei ole totuttu Halloweeniin ja se nähdään kenties jopa pahana ja turhana ameriikan hullutukselta. Meille silti nämä juhlat ovat lapsille vuosien aikana olleet ne odotetuimmat (synttärien ja joulun jälkeen). Lasten kaverit jopa lähtiessään ilmoittavat, että sitten ensi vuonna taas kanssa tullaan. Lapsia kiehtoo myöskin elämän nurja puoli. Kotimme on hyvin turvallinen juhlien aikana ja olimme jatkuvasti (kaksi vanhempaa) itse juhlassa mukana lasten kanssa. Kun me emme panikoineet missään vaiheessa keppsten aikana, niin en usko, että kukaan tätä nyt niin todesta otti. Lopussa juoni tottakai paljastetiin…ja siis kerrotaan vielä, että kyseessä jo varhaisteinit iältään, ei kuusi tai viisivuotiaat.

  • Niina - Hui iiks ja kauhistus ! =D Halloween on kiva juhla. Meillä juhlittiin kanssa lasten ja aikuisten kanssa. Lapset sai juosta ulkona myöhään pimeessä ;D Hauskaa oli kaikilla !

  • Pirkko - Tosi hienoja kuvia – ja ihana ajatus touhuta lasten kanssa! :) Postauksesi oli hyvä, ei siinä ollut mitään ihmeellistä. On tärkeää, että lapset saavat käsitellä kaikenlaisia asioita. Lapset ovat fiksuja ja tietoa etsiviä. :) Halloween-juhla oli varmasti mieluinen.

Your email is never published or shared.