Krista Keltanen Blog » photography

Halloween

Meillä juhlittiin Halloweeniä vasta viime lauantaina. Vähän oltiin aikataulusta jäljessä, mutta lasten kauan odotettua juhlaa emme halunneet peruakaan (kun oikeana Halloween viikonloppuna olimme Meriliä kannustamassa joukkuevoimistelukisoissa Turussa). Lasten Halloweeni on alkanut muodostua jo ihan perinteeksi lasten kavereitten kesken, mikä minusta tuntuu oikein mukavalta ja pieni koristelu on vähintä miten omalta osalta voin siihen vaikuttaa. Kauhutarinoita kerrottiin ja Janne yritti jopa hengien kanssa keskustelua virittää…magneettikuula tarjottimella ja tarjottimen toisella puolella piti kädellä kiinni vastapuolenmagneetista…kikka ei mennyt enää läpi, kiinni jäi. Mutta, Merili olikin sitten keksinyt tarinan tytöstä, jonka henki vaeltaa vielä meidän vanhassa talossa. Pihalle ilmestyi hupputakkiin pukeutunut tyttö, joka vaan seisoi ja tuijotti kun katsoimme ikkunasta ulos, kellarista kuului tytön huutoa ja tömistelyä, pelottava pellenaama vaelsi myös ikkunan takana….ne vasta täydestä meni meidän vieraille. Kiitokset vielä Emmalle ja muille tytöille mieleenpainuvasta juhlasta!