Krista Keltanen Blog » photography

Family photo album – Mila, Veera § Ilpo – Helsinki –

Mila, Veera ja Ilpo lähtivät Tampereelta ajamaan Helsinkiin päin kello 12 aikaan. Tapasin heidät sovitussa lokaatiossa Helsingissä vähän kahden jälkeen. Mila oli nukkunut päikkärit autossa, joten just sopiva ajoitus kuvaukselle ja sääkin suosii meitä. Idea teemaan lähti puhtaasti sykystä sekä Milan 1-vuotis syntymäpäivän ajankohdasta. Oikeita kurpitsoita en ainakaan täältäpäin löytänyt, joten askartelin ne kuvausta varten (kuin myös sen tammilehtisen pöytälakanan). Ajattelin, että pieni söpö Mila voisi näyttää aika hellyyttävältä isojen “kurpitsojen” keskellä. Ja niin hän näyttääkin! Veera ja Ilpokin olivat heti niin sinut kameran edessä sekä luonnollisia kuvissa. Niin kaunis nuori perhe. Lopuksi käytiin juomassa meillä kahvit, ennen kun lähtivät ajamaan takaisin Tampereelle päin.

  • Pirkko - Heippa Krista! Viime postauksen jälkeen onkin tupsahdellut muutamakin uusi postaus, ihanaa. Tämä uusin on aivan valloittava! Pidän tavastasi kuvata ulkona syksyisessä maisemassa, tämän olen monesti ennenkin todennut. Ihana valon käyttö. Tosi kivoja kuvia, etenkin nuo pellon laidan kävelykuvat. Halaus.

  • Niina - Oih, minusta nuo askartelemasi kurpitsat ovat paljon ihastuttavampia kuin oikeat ♥

  • Marge - Olit nähnyt vaivaa kuvauksiin ja tuloksena niin upeat kuvat!!♥ Kaunista ja herkkää!!

    Ps. Blogissani olisi pieni arvonta, joten jos kinnostaa, niin tervetuloa mukaan:)

    Kaunista joulunalusaikaa Sinulle,
    Marge

  • Hanna Niemenmaa - So lovely! ❤ :) ☀ :) ❤ ☀ Once again!

  • jennie - ihania kuvia:)

  • Veera - Ehdinpä vihdoin tänne vielä kiittämään kuvista. Ihanan kollaasin olet meistä tehnyt ja vieläkin vaan ihmettelen, miten sait aikaan noin upeita kuvia! Kiitos Krista!
    P.S Aivan ihania joulupostauksiakin!

  • Taina R - Oi kaunista valoa..

Your email is never published or shared.