Krista Keltanen Blog » photography

Family photo album – Mila, Veera § Ilpo – Helsinki –

Mila, Veera ja Ilpo lähtivät Tampereelta ajamaan Helsinkiin päin kello 12 aikaan. Tapasin heidät sovitussa lokaatiossa Helsingissä vähän kahden jälkeen. Mila oli nukkunut päikkärit autossa, joten just sopiva ajoitus kuvaukselle ja sääkin suosii meitä. Idea teemaan lähti puhtaasti sykystä sekä Milan 1-vuotis syntymäpäivän ajankohdasta. Oikeita kurpitsoita en ainakaan täältäpäin löytänyt, joten askartelin ne kuvausta varten (kuin myös sen tammilehtisen pöytälakanan). Ajattelin, että pieni söpö Mila voisi näyttää aika hellyyttävältä isojen “kurpitsojen” keskellä. Ja niin hän näyttääkin! Veera ja Ilpokin olivat heti niin sinut kameran edessä sekä luonnollisia kuvissa. Niin kaunis nuori perhe. Lopuksi käytiin juomassa meillä kahvit, ennen kun lähtivät ajamaan takaisin Tampereelle päin.