Krista Keltanen Blog » photography

autumn woodland

Ajattelin jakaa muutaman kuvan yhdestä ihanasta kuvauksesta minkä tein tässä hiljattain (suurin osa kuvista on vielä editointia vaille). Kuvauksen ideointi lähti kotikadullamme kasvavasta tammen lehdistä…ja ikean kynttiläkruunukin sai uuden ilmeen mummini virkkaamista pitseistä. Kuvat ovat kuvattu kun odotin suloisen perheen ja Milan saapumista Tampereelta..heistä siis kohtapuolin lisää…on niin paljon muitakin mahtavia prokkiksia jaettavana…Kaunista perjantaita!

  • Pirkko - Ihania kuvia, kiitos niistä. Kuten olen aiemminkin sanonut, ne saavat unelmoimaan. Eilinen ja tämä päivä ovat itselleni merkityksellisiä; nämä kuvat antoivat ihanaa tunnelmaa tähän ihanaiseen aamuun. Tästä lähtee ihana päivä.

  • Mizyéna - Hei Krista, pitkästä aikaa. Onneksi Anana linkkasi blogissaan tänne niin muistin tulla ihastelemaan ja huokailemaan valokuviasi pitkästä aikaa ♥ Olen ollut pitkään poissa blogimaailmasta ja nyt syysintoa täynnä kurkkimassa mitä vanhoille tutuille kuuluu. Lämpimät terveiset täältä lämpimästä Afrikasta missä kaivataan suomen puista tippuneita lehtiä ja kuuraa (vinks. kuvausvinkki ulkosuomalaisen kaipuuseen) :))

  • Gah - Missä “kohta lisää” suloisesta perheestä osio? :)
    Olen odotellut… nämä kuvat kun lumosivat!
    Niin kuin kaikki sinun kuvasi. Sinulle on annettu lahja ja käytät sitä juuri oikeaan kanavaan! AH.

  • Krista - Mizyena – Mainiota kun löysit tiensä taas blogiini =) Koetan välillä laittaa syystunnelmia ja kenties kohta jo valkoisen lumen kimallustakin.

    GAH – Ihan kohta! ;)

Your email is never published or shared.