Krista Keltanen Blog » photography

WEDDING ♥ TARU & MIKKO ♥ VILLA SOLKULLA

Oli niin kaunista! Tarun “käsialaa” näkyi kaikessa, niin koristeluissa kuin rekvisiitassakin. Villa Solkullan miljöö ja pihapiiri. Mikon sukat olivat kun piste i:n päällä. Lämmin halaus Tarulle ja Mikolle, että sain olla kuvaaja, jolle annoitte mahdollisuuden ikuistaa teidän rakkautta ja Elämänne Päivää. Annan kuvieni puhua.

 • Anski - Sun blogi on mahtava ja kuvaat tosi hyvin ! Mitä kameraa ja mitä objektiivejä käytät? :)Itse selaan päivittäin tätä blogia, tää saa niin paljon hymyä aikaan :)
  Sulla on tosi ihania aiheita ku kuvaat ihmisiä ja perheitä ja miten pääset kuvaamaan toisten perhettä?
  Itse olen todella paljon innostunut kuvaamaan ihmisiä, mutta mulla ei ikinä ole mitään mallia tai muuta niin miettisin että miten pääsisin kuvaamaan ihmisiä ja sitten vielä pari kysymystä; kuinka vanha olet ja kuinka monen vuoden kokemus sulla on kameroiden käytöstä?:)

 • Anrinko - Voi, aivan täydellisiä kuvia!!!!
  Niin tykkään tuosta rennosta tunnelmasta.
  Jos olisin tuntenut sut 10v sitten kun menin naimisiin, olisin EHDOTTOMASTI pyytänyt sinua kuvaamaan meidän häitä. =)

 • Olli - Hei!

  Löysin sun blogin vasta vähän aikaa sitten. Kuitenkin tämä pehmeä filmiajan glamour ja herkkyys, joka jotenki kietoutuu sun kuviin, on upeaa.

  Nautinnollista katsottavaa.

  Kuvaan myös itse häitä, ja on mahtavaa löytää tällaisia taidokkaita näytteitä. Inspiroi itseäkin!

  Kiitos.

 • Minna - Huikeat kuvat, mahtava tunnelma. Ihan huippua Krista!

 • Taru - Olet paras =)

 • SuviMaria - Huoh, ihania kuvia taas kerran!! Hauska tuo kollaasi vieraista =)

 • Saara - AIvan kerrassaan upeita, lämmin tunnelma on käsin kosketeltavaa <3

 • jenni - ihania kuvia jälleen kerran! erityisen ihana on “vanhanajan tunnelma” tuossa you changed my world-kuvassa sekä tuo vieraskollaasi:)

 • Krista - Hei Anski – Kuvan aika paljon Canon5DMarkII:sella ja Hasselbadin H2D:llä (sillä vaan studiossa). Vähän myös Fuij:n x100:sel, myös Olympus EP-3:sel. Käytän paljon Carl Zeissin 50mm. Perhekuvaukset tulee yleensä tämän blogin kautta…joku innostuu ja haluaa tuoda myös oman perheen kameran eteen. Ikä on just ny 35v ja kamerakäytön aloitin jo filmiaikana…90-luvun puolessavälissä.

Your email is never published or shared.