Krista Keltanen Blog » photography

Newborn – Vanttu – 10 days young

Jos omien lasten ja kummipoikani Väinön vauvavalokuvausta ei lasketa, niin tässä on oikeasti ensimmäinen vauvakuvaus. Mul oli mukana taas vähän sitä ja tätä rekvisiittaa, mutta melkein kaiken kannoin takaisin…kun saimme aikaiseksi ihan yksinkertaisia ja pelkistettyjä kuvia. Ei tuntunut siltä, että tarvitaan jotain lisää. “Vanttu” oli hereillä koko sen ajan kun kuvasin ja söpöjä kuvia saatiin.

  • Eeva - Tuo ensimmäinen kuva….I_H_A_N_A!!! Ja kertoo niin kaiken siitä tunteesta, mikä tulee vastasyntyneen vauvan kanssa…

  • anonyymi - Ihania! Hyvin välittyvät vastasyntyneen haparoivat, kokonaisvaltaiset liikkeet.

  • Taina - Mahtava tuo.. öh.. viides, mustavalkoinen vasempi kuva, jossa kopeloi päätänsä! Huvittava :) Kauniita ovat kaikki, aivan ihania muistoja äidille ja lapselle itselleenkin!

  • Anrinko - Niin kauniita.
    Ihana tunnelma.
    Vajosin muistelemaan omien lasten syntymää.
    Kuvat pisti herkistymään. =)

  • Emmi - Kiitos näistä kuvista! Oli kuin tilauksesta :) Meillä tänään seitsemän päivän ikäinen Elliot ja niin sormia syyhyttää ottaa kuvia – sitä varten tarvitsen hieman inspiraatiota uusiin kuvakulmiin. Ja täältähän sitä sai.

    Ja Tarun ja Mikon hääkuvista. Sekin sattui niin hauskasti, että ollaan suunniteltu samanlaista valokuvaus nurkkausta rekvisiittojen kera meidän vieraista (häät keväällä). Kiva nähdä miten heillä oli mukana :)

Your email is never published or shared.