Krista Keltanen Blog » photography

Family photoalbum – Pyry, Jaana § Mikko – Helsinki –

Mie haluan esitellä teille aivan mainion aurinkosäteeni Pyryn. Hän oli niin iloisella ja aurinkoisella tuulella koko kuvauksen ajan. Yksi lempparikuvista on, kun hän on äitinsä Jaanan sylissä ja on nostanut yhden sormen ylös. ihan kun olisin äsken häneltä kysynyt, että miten vanha olet ja hän osoittaa sen sormella. Tämä oli täysin sattuma, mutta sopii mielestäni hyvin yksivuotiskuviin. Suvilahdesta suunnattiin studiolleni, jossan sitten Pyry pääsi maalaamaan ensimmäisen taideteoksen. Kuinka moni yksivuotias voi sanoa maalanneensa noin kahden metrin kokoisen teoksen? Hih. Pyry voi. Myöhästyneet synttärionnittelut vielä Pyppelle!

I’d like you to meet Pyry. He’s just like a ray of sunshine. Isn’t he adorable? One of my favourite pics is the one of him in his mother’s arms; he’s pointing one finger up to the sky. I almost got the feeling that he knew that we were taking pictures in celebration of his first birthday. I thought that was a cool coincidence. Things got really wild when let him do some finger painting in my studio. He was so excited. And I loved taking these photos. We had this photo session on October first, and Pyry turned one on the 21st of October. My belated birthday wishes to Pyry!