Krista Keltanen Blog » photography

Fall in our neighbourhood

Mielestäni lokakuu on syyskuukausista kaunein. Väriloistoa ja ilotulitusta. Käveltiin aamupäivällä Alisan kanssa lähiluontoon. Olen ollut viikonlopun kahden lapsukaiseni kanssa kotosalla. Merili on Kisakalliossa voimistelutreeneissä ja isäntä viettää vihdoinkin aikaa kavereittensa kanssa. Olen siivonnut ja aloittanut englannin opiskelun. Haluaisin osata sitä paremmin. Jotta osaisin taas kirjoittaa ja puhua änkyttämättä. Mutta vaikeata on. Opettajani vähäsen ihemetteli, kun blogini otsikot ovat useimmiten englanniksi, mutta tekstit suomeksi…tekstin kirjoittaminen englanniksi tuottaa minulle vaikeuksia. Katsotaan miten opiskelut etenee. Olen kuitenkin iloinen huonostakin englannistani…rohkaistuin ja päätin osallistua Holly Beckerin “Blogging my way” kurssille. Ja se alkaa jo huomenna. Into täynnä!

  • maijanmaja - Upeita syyskuvia!
    Kielitaito rapistuu kyllä kun sitä ei käytä. Olen ikäväkseni huomannut. Intoa sulle opiskeluun, kuulostaa hyvältä!
    Tykkäsin muuten paljon vauvakuvista, ehkä just sen takia ett olivat niin pelkistettyjä. Ei parane kauaa katella ettei krooninen vauvakuume taas ylly… :)

  • Jaana - Ihana syystunnelma! Voi Alisa söpöistä! Onpa hän kasvanut <3 Olisipa kiva nähdä taas pian.

  • Pirkko - <3 ihania syyskuvia. Syksy on kyllä aivan upeaa aikaa väriloistonsa ansiosta. Ilma on raikas, ja tuulen henkäyksessä tuntee kesäisen, taakse jääneen lämmön ja talven kylmyyden lähenemisen. Kiitos kuvistasi, ne kuuluvat arkeeni unelmoinnin ohella.

Your email is never published or shared.