Krista Keltanen Blog » photography

Parhaat päälle / malleina Elina, Mauri ja Nukka

Ulkona oli valehtelematta +28 ainaskin. Oli 8.heinäkuuta ja Elinalle puettiin päälle villapaitaa ja -houssuu. Maurikin sai talvineuleen, mutta auringossa emme voineet Mauria neuleen kanssa kuvata…etsittiin varjoinen paikka, kuvasin Maurista yhden minuutin aikana yhdeksän kuvaa, jonka jälkeen riisuttiin Maurilta turhat vaatteet. Mua naurattii ihan hirmuisesti, kun siirryttiin Elinan ja Natalian kanssa seuraavaan kuvauspaikkaan kävelleen. Elinalla oli tuossa ihan alhaalla oleva vaatesetti (violetti baskeri ja villakangastakki) päällä. Jalassa vielä paksut karvatöppöset. Kadun toisella puolella oli nuoripoikaposteljooni. Hän katseli Elinaa suu auki. Mistään ei voinut arvata, että syysmuotia kuvataan, kun mun kamerakin oli kassissa. Posteljooni oli ihmeissään.kuvausjärjestelyt: Natalia Rehbinder / Meikki ja hiukset: Annika Muukkonen