Krista Keltanen Blog » photography

FAMILY…FAMILY PHOTOALBUM

Emil ja Amanda valloittivat sydämeni. Miten helposti he lähtivätkään leikkiin mukaan. Emil heittäytyi ihan täysillä kuvattavaksi. Vauhtia ja ilmeitä riittii niin monenlaisia. Ihan super! Olin taas turvautunut tuttuihin maisemiin Tuomarinkylän pelloille. Kuvauspäivän aamuna päätin varmuuden vuoksi tarkastaa kuvauspaikkani, ja olin niin iloisesti yllättynyt kun pelto oli täynnä heinäkasoja ja seipäitä. Alunperin olin ajatellut kiinnittää lakanat pyykkinarulla puurunkojen väliin, mutta nyt löytyikin paljon parempi vaihtoehto. Sannan toivoma “ripaus ennen vanhaa” saatiin nyt helposti kuviin mukaan. Rusetit pojille ja viirin ompelin edellisiltana. Keppihevosen sain kuvauslainaksi kummipoikani isoveljeltä Onnilta. Kiitokset vielä siitä Onnille!