Krista Keltanen Blog » photography

Family photoalbum – Sisu, Jenni&Tero – Helsinki

Miten ihaniin perheisiin pääsenkään tutustumaan kuvausteni myötä. Jenni ja Tero, pienen suloisen Sisu poikansa vanhempia. Heidän rakkaus toinentoistaan kohtaan on niin lempeä ja koskettava. En oikeastaan voi itsekään uskoa, että tämä eka kuva on otettu ensitapaamisestamme noin seitsemän minuutin kuluttua! Olimme ehtineet vaihtaa keskenämme pari lausetta ja tunnelma tässä kuvassa sanoinkuvaamattoman hieno. Nautin ihan valtavasti tästä kuvausessiosta!

  • Minttu - Sekä nämä, että nuo aiemmin postaamasi muotikuvauksen kuvat ovat aivan huippuja! Tämän kertaisissa kuvissa on ihana valo ja kauniit syksyn värit. Osa kuvista on miltei unen omaisia. Todella kauniita.

    Ja nuo muotikuvat olivat erittäin onnistuneita! Hyvin olet saanut syksyisen tunnelman, vaikka ilmeisesti kuvat otettiinkin keskellä helteistä kesää.

    Ei voi muuta sanoa, kuin että sulla on taitoa!

  • Eeva - Mikä kuvasarja!!! Ensimmäinen kva on uskomattoman hieno, ja sitten melkein vain paranee…

  • Katinkainen - I%20H%20A%20N%20I%20A!!!!
    T%C3%A4%C3%A4ll%C3%A4%20on%20hyv%C3%A4%20k%C3%A4yd%C3%A4%20ammentamassa%20kauneutta%2C
    seesteisyytt%C3%A4%20ja%20tunnelmia!!!
    Jokainen%20kuva%20on%20taideteos!!!
    Jokainen%20otos%20on%20niin%20oivallinen!!!
    Sin%C3%A4%20Krista%20olet%20niin%20taitava%20haalimaan
    kaiken%20tarpeellisen%20kuviisi.
    Ihastellen%20ja%20nautiskellen%2C
    kiitt%C3%A4en%20ja%20v%C3%A4litt%C3%A4en%3A
    lahjakkuudestasi%20nauttiva

  • Katinkainen - Ja että tälläista sain tänne tällä kertaa aikaiseksi !!!!
    HöH !!!
    Minun piti vain kertoa tykästymiseni .

    Nämä masiinat eivät tykkää minusta !!!

    =O(

  • Pirkko - Oi, miten ihanan suloisia kuvia! Ihana valaistus ja tunnelma. Saa unelmoimaan.. Kiitos tällaisista kuvista; ne piristävät ja säkähdyttävät arjen keskellä. :)

  • Senja - Ihana sessio! Rullaan vain näitä kuvia uudestaan ja uudestaan, enkä malta päästää niitä irti ollenkaan, niin ihanan tunnelmallisia ne ovat!

  • jenni - Kiitos vielä Krista ihanista kuvista <3 olet saanut kiitosta & kehuja myös kaikilta tutuiltamme, jotka ovat nähneet kuvat=) Ihanasti olit muuten käsitellyt nuo "heijastussydämet" pariin kuvaan tässä blogissa:)

  • Sort of Pink - Ihania kuvia jälleen kerran =) Laitoin omaan blogiini sun kuvia ja linkkasin tänne =) Kiitos vielä tuhannesti ihanista valokuvista =) T. Taru

Your email is never published or shared.