Krista Keltanen Blog » photography

Documentary family session / Memorial for Our Angel Baby

Perheen luvalla saan julkaistaa nämä koskettavat kuvat sekä pienen osan tekstiä, mitä Jaana kirjoitti minulle ennen kuvausta: “Kuukautta ennen laskettua aikaa elämältä tipahti pohja pienen, täydellisen poikamme sydänäänten sammuttua. Elämämme suuri suru yhdisti meidät kaksi. Kuka tahansa mies ei olisi osannut olla rinnalla ja tukena synnyttämässä ja hautaamassa kuollutta lasta. Sen jälkeen alkoi “nousu mudasta ylöspäin”. Toukolle olen jonkun verran jutellut isoveljestä, joka on enkelinä. Ja hän on ollut kovin kiinnostunut katsomaan muutamia valokuvia, joita meillä hänestä on. Hauskasti hän mainisti hiljattain en muista missä yheydessä, kun puhuin isovelienkelivauvasta, että ei hän ole enää vauva. Lapset ymmärtää ihmeellisiä asioita, joskus enemmän kun aikuiset. Perheemme on meille ihme. Kolme täydellistä, kaunista lapsukaista, joista yksi elää sydämissämme.”