Krista Keltanen Blog » photography

Documentary family session / At home / Elle, Touko, Jaana & Tuomas

Jaana ja Tuomas päästivät minut heidän kotiin yhtenä sunnuntaiaamuna puoli kahdeksalta. Tä voi tuntua aika hassulta, että kuvaaja kameran kaa tutkailee heidän perheen aamupuuhasteluja linssin takaa, mutta se on just ominta ja sitä mitä rakastan tässä ammatissa…osata olla läsnä näkymättömästi. Napata niitä aitoja ilmeitä, aitoa elämää.Ja tässä Touko juokseekin portaita alas ulos, josta seuraava posti tulossa pian…

  • Eeva - Voi Krista, etta olet taitava! Sinulla on niin ihana tyyli, ja saat mallisi vapautumaan. Ihan kuin itsekin olisin ollut perheen kanssa aamiaispoydassa.

  • Pirkko - Ihania kuvia! Mieletön tunnelma. Löysin sivusi sattumalta jokin aika sitten (Liike51-juttuja lukiessa varmaankin), ja olen ollut siitä asti aivan lumoutunut kuvistasi ja kuvaustyylistäsi. Ihan täydellinen tunnelma, miellyttää kovasti omaa silmääni ja sielunmaisemaani. Haluaisin itsekin kehittää valokuvaustaitojani, sinulta saisi varmasti hyviä vinkkejä. Kaikkea ihanaa sinulle! <3

  • Jorma Ahola - Huikeita kuvia! Kuvista huokuu lasten välittömyys ja iloisuus. Samoin kuvaajan ammattimainen taito saada kuvattavat vapautumaan, ei pienintäkään jännittynyttä ilmettä kuvattavien olemuksessa.

  • Niina - Huokaus, ihania kuvia !

  • kaari3 - Miten vallattomia kuvia! Selkeitä ja kruusamattomia, pidän kuvistasi paljon, näistä ja muista aikaisemmista. Ettet vain sattuisi olemaan NYC:n alueella lokakuun alussa, voisit tulla kuvamaan tyttäreni häitä! ( Wishful thinking, of course :)

  • anonyymi - Perhekuvat ovat ihan kaikkein parhaita, vaikka kaikki kuvasi ovat parhaita :) Aina ihailen -ja on niin mukava päästää kurkkaamaan ihmisten koteihin, elämiin. 5-v tyttäreni huokasi noista suomalais-italialaisen perheen kuvista, että katsotaan hitaammin ja tarkemmin, kun on tosi hyviä kuvia!

  • Minna - Arjen kuvaaminen on sitä tärkeintä. Kun mietitään aikaa 50 vuotta eteenpäin, ihmiset haluavat nähdä itsestään, vanhemmistaan ja isovanhemmistaan kuvia nimenomaan arjen keskellä. Kokea palan silloista elämää. Näissä kuvissa se välittyy hienosti ja aidosti!

    Saako udella, missä olet opiskellut valokuvausta? Olen itse mnahdollisesti tulevien vuosien aikana vaihtamassa ammattia ja yksi kiinnostava sellainen olisi valokuvaus. Siihen on toki itselläni vielä pitkä tie, mutta mukava kartoittaa vaihtoehtoja. Tuntuu, ettei Suomessa juuri muualla kuin TAIKissa tai Lahdessa voi opiskella tätä alaa.

  • Pieni Lintu - Ihanan aitoja kuvia!!!! <3

  • Hanna Niemenmaa - Kiitos taas kerran Krista :) Kaunista ja niin aitoa.

  • Krista - Olette kultaisia. Kiitän joka ikisestä kommentista. Itse haluan vielä näin blogin välityksellä kiittää perhettä, jotka mahdollistavit minulle tämän kuvauksen. Ilman heitä kuvia ei olisi.

    Kaarille – Apua, tietenkin olisin kovin mielelläni vaikka heti huomenna nykissä :) Mutta todellisuudessa, en osaa sanoa koska minulle tarjoutuu mahdollisuus isoon omenaan päästä. Wishful thinking…too! :)

    Minna – Laitoinkin sinulle postia asiasta sähköpostiisi.

Your email is never published or shared.