Krista Keltanen Blog » photography

Love Story / Marianne&Sami

Miten suloisia he ovatkaan yhdessä! Ja heidän hääasut. Olen sanaton. Mariannea pukea siis niin tämä kaunis Minna Hepburnin pitsileninki. Samin puku taas oli hyvin, hyvin iloinen yllätys perinteisen tumman puvun tilalle. Meillä oli Vespa, Fiat500, ilmapallot, kumpparit, södet kypärät, jätskii…ja kaksi NIIN Onnellista! Olen niin innoissani siitä, että saimme yhdessä aikaiseksi herkän ja kauniin “kuvatarinan”. Oikestaan tarina alkoi muodostua vasta kuvauspäivänä noin 15 min ennen kuvausta ja kaikki kuvat ovat melkein kuvattu käänteisjärjestyksessä. Ekat kuvat kuvattiin Mariannen ja Samin pihalla leikkimökissä ja viimeisiä ruutuja muistikortilla ovat just nyt tämän tarinan ekat kuvat. Its A Love Story.

  • Sharon - Krista these photos are like cotton candy for my eyes! Sweet and Delicious!

    Congratulations Marianne and Sami!

  • Niina - OIh ! Romantikkona mun sydän pakahtuu kun katselen näitä kuvia !
    Aivan ihana tuo mekko. Voihan ihanuus sentään !

  • Merituuli - aivan ihanan iloinen, rakkaudentäyteinen kuvasarja!

  • Kiti - Täydellisen ihania kuvia ja ihmisiä <3

  • Sisustuskärpänen - Ai hitsi, miten hyvä kuva tämä, missä vaimolla on liitu kädessä!! Siis ihan huippu hääkuva! HAluan häät uudestaan ja sinut kuvaamaan! :)

  • shillas.co.uk - No matter if you have chosen the right dressjovani dresses for your event or simply have an inquiry about our collections or retailers, please do not hesitate to contact our team.
    View more dresses, please click:www.shillas.co.uk
    For more dresses information, please email at :info@shillas.co.uk

Your email is never published or shared.