Krista Keltanen Blog » photography

Kaunis Veera

Ihanan hento, herkkä ja niin kaunis Veera… ja miten häntä huijattiinkaan. Oli kuuma perjantai iltapäivä ja studiolleni tuli ennen Veeraa reilu puoli tuntia aikaisemmin hänen ihania ystäviä. Veeran he olivat huijanneet studiolleni Pinni lehden kuvauksiin. Leikisti. Oikeasti siitä alkoivat Veeran polttarit. Yllätys taisi mennä aika nappiin. Veera ei osannut siis ollenkaan odottaan, että studiollani olisivat kaikki hänen ystävät. Itse kun tutustuin Veeraan vasta silloin kuvauksissa eikä hän ollut minusta koskaan kuullutkaan. Pinni lehteen Veerasta kuvia ei tullut, mutta ihanan parituntisen sain viettää hänen ja Mian seurassa (Mia stailasi Veeran asut). Kiitos Tanja ja Mia! Iso kiitos myös Terhille Dubaihin kun suosittelit minua Tanjalle ja kiitos tytöt! Kiitos Veera.