Krista Keltanen Blog » photography

Hello Venice!

Tuntuu, että kenties mun höpötykset tähän kuvasarjaan olisivat liikaa. Yritin tallentaa Venetsiaa ensikertalaisen silmin. Ja kyllä, tekee mieli palata. Joskus talvella.

  • Katja väänänen - oi miten ihana kaupunki! Tuonne minäkin haluan matkustaa :)
    Ps. saitko viestini?

  • Taikku - Voi miten ihania kuvia. Tulipa kaipuu Venetsiaan..uudestaan! Kävin siellä pari vuotta sitten ja se vie palan sielua, on se niin erikoinen paikka. Kaunista ja rosoista, palvelu vain (oli silloin) hieman sanoisinko “ylimielistä”..

  • Krista - katja – jep. viesti tuli ja postipaketti lähtee matkaan vielä tämän viikon aikana.

    Taikku – Ihana oli kaupunki kyllä. turistirysästä huolimatta. vaikka, en tiedä, että olisiko ollut vähemmän ihmisiä kun olimme maanantaina siellä seikkailemassa. ehkä se on vaan toiveajattelua. huokausten silta oli niin täynnä jengiä, että vanhin tyttäremme ilmoitti, että hän ei ajo enää sitä kautta takaisin kävellä. palveluun emme törmännet kun noutopitsapaikassa, jossa myyjä kyllä suloisesti tiskin yli mulle herkkupalat ojensi, ja niin…yhden gondolikuskinkin työllistimme. Hän oli tooooosi mukava! Mutta voin kyllä ymmärtää, että joskus tai useimmiten sielläkin eivät jaksaa hymyillä tai palvella aina hyvin.

  • Conchi - I’m in love with Venice, but in your picture it is more magic than ever

  • Gerly - Mmm, kui kaund fotod… nüüd tahaks kohe ise ka minna.. ;)

  • Anna Pylkkänen - Järjettömän kauniita kuvia – parasta matkailumainosta Venetsialle ikinä! Tahdon tuonne:)

Your email is never published or shared.