Krista Keltanen Blog » photography

Elli / C.Hagelstams Bokhandel

Ellillä olivat olleet rippijuhlat päivä ennen kuvauksia. Nämä siis ovat Ellin rippikuvat. Pikkasen ihanan erilaista, ei ollut ruusua…mutta ruusun sijaan olikin niiiiin monta kirjaa. Ellin äiti Mimmu kirjoitti, että “Elli rakastaa kirjoja ja valokuvausta, kukkia ja leipomista, Helsinkiä ylipäätään, meidän mökkiä, koripalloa, kahviloita, Martta-koiraa”. Poimin sanat: kirjat, Helsinki ja Martta. Pyörittelin ideaa kirjoista mielessä, mutta vasta viime hetkellä keksin Hagelstamin liikkeen kuvauspaikaksi ja ystävälliseltä myyjältä saimmekin luvan kuvata siellä hetken. Ihana! Tapasin silloin Ellin ensimmäistä kertaa. Ihastuttavan herkkä ja kaunis tyttö. Martta koira liittyi seuraamme rannassa…hän omalla suoloisella olemuksella hurmasi minut ja jopa nauratti, kun kokeili napata hampaillaan rantaan tulevia aaltoja…Martta oli niin innoissaan siitä!