Krista Keltanen Blog » photography

Tivolin taikaa kuvasarja I Meidän Perhe 6/2011

Olin ihan myyty! Mun eteen tupsahti karavaanista viisi aivan mielttömän söpöä pikkuista. Ne lapset valloittivat mun sydämen. Voiko enää parempaa keikkaa toivoa. Aitoja pieniä ihmisiä! Kirjoitinko jo, että aitoja. He juoksivat ja mie juoksin heidän perässä….ja kuvasin. Leikkikenttänä oli Tivoli Sariola Lahden kentällä. Oli huhtikuu. Sovittuna päivänä emme päässeet kuvamaan, kun silloin tuli vettä, mutta seuraavana päivänä aamulla (taivas pilvessä, mutta ei satanut) läksin ajamaan Lahteen päin, matkalla vielä soittelin ilmatieteenlaitoksen maksulliselle säätietopalveluun ja sieltä kerrottiin, että noin 10 aikaan aurinko rupea paistamaan Lahden yllä. Ja nii kävikin! (kannatti maksaa, jotta kuulee mitä haluaakin kuulla). Kuvien karkkiraikkaudesta vastaa ihana Jonna Kivilahti (Jonnan suloiseen blogiin klikkaa täältä)…hän on kaikki ne suloiset rekvisiitat ja lasten vaatteet kuviin hommannut. Välillä jopa vähän kadehdin hänen värisilmää! Hän loihtii tyhjästä taikaa….aika osuva nimikin tuli lehtijuttuun “Tivolin taikaa”. Kiitos Jonna ja kiitos lapset Milla, Nella, Alvar, Salla ja Santeri! Uskomaton keikka! Ihastuin ja innostuin. Paljon. Niin, ja kuvia siis painettuna esillä Meidän Perhe lehdessä 6/2011.