Krista Keltanen Blog » photography

“It’s Laundry Day!” / Photosession with Sanna-Maija / Part 1

“Toivoisin kuvia luonnossa, aurinkon heleä valo olisi tietysti ihana, mutta sitä ei taida voida tilata. Meri on myös tärkeä. Pidän uimisesta, kivistä ja simpukoista. Pidän sinun kuvissasi eniten niiden tunnelmasta, utuisuudesta, aamukasteesta.” -näin kirjoitti ihana Sanna-Maija sähköpostiini. Kirjoitti kyl paljon muutakin. Perheestä ja ammatista, elämästä, lapsista ja vanhasta puutalosta…kun pyysin. Lähetti kuvankin (pyysin senkin). Emme pystyneet tapaamaan ennen kuvausta kun hän Turun lähellä asuu ja kuvattavaan on aina mukava tutustua ennen kuvausta edes sähköpostivälityksellä etukäteen ja juttelimme puhelimessakin. Ideoitiin teemoja kuvaukseen ja kuvattiin Kivinokassa…ensiksi rannassa ja sitten vielä kartanomiljöössä (nekin kuvat laitan tänne pian).

  • Katja väänänen - Ihana tunnelma ja miten loistava idea saada tekemistä mukaan kuviin. Kädet ovat oman kokemukseni mukaan hankalat :) Mutta niille kun löytää tekemistä niin johan on eri juttu :D
    Ihanaa päivää Sinulle!

  • Christina - WOW! These pictures take my breath away, your processing is stunning! Truly amazing! Don’t know if you like giving away your secrets, but if you don’t I’m just wondering how you get these beautiful tones, and how the picture is so bright but not faded?

  • PieniLintu - Tosi kauniita kuvia jälleen kerran!! <3

  • Conchi - Incredible beautiful. As allways!!

Your email is never published or shared.