Krista Keltanen Blog » photography

“It’s Laundry Day!” / Photosession with Sanna-Maija / Part 1

“Toivoisin kuvia luonnossa, aurinkon heleä valo olisi tietysti ihana, mutta sitä ei taida voida tilata. Meri on myös tärkeä. Pidän uimisesta, kivistä ja simpukoista. Pidän sinun kuvissasi eniten niiden tunnelmasta, utuisuudesta, aamukasteesta.” -näin kirjoitti ihana Sanna-Maija sähköpostiini. Kirjoitti kyl paljon muutakin. Perheestä ja ammatista, elämästä, lapsista ja vanhasta puutalosta…kun pyysin. Lähetti kuvankin (pyysin senkin). Emme pystyneet tapaamaan ennen kuvausta kun hän Turun lähellä asuu ja kuvattavaan on aina mukava tutustua ennen kuvausta edes sähköpostivälityksellä etukäteen ja juttelimme puhelimessakin. Ideoitiin teemoja kuvaukseen ja kuvattiin Kivinokassa…ensiksi rannassa ja sitten vielä kartanomiljöössä (nekin kuvat laitan tänne pian).