Krista Keltanen Blog » photography

Liike 51 – meidän uusi lähikauppa

Jihhuu!!! Miten onnekkaita me olemmekaan! Ikioma kyläkauppa. Maanantaina vihdoinkin kauan odotetut ovet aukesivat. Pitkään olivat laput ikkunoissa, että “remontoimme hetken vielä”. Malttamattomana siis joka kerta kun ohi ajelin/kävelin jo salaa toivoin, että joko nyt. Itse makasin maanantaina 39 asteen kuumeessa sängynpohjalla, mutta eilen olikin sitten onnen päivä. Heti riensin ihastelemaan. Tuoretta leipää voi hakea aamuisin ja tänään mentiin ostoksille Alisan kanssa. Aloitin leipähyllytutustumisen Cranberry Holstembrotilla, aih miten namia…sivelin kotona leivälle vielä äitini tekemää puolukkahilloa. Siellä on siis kaikkea namia: paljon luomua, tuoretta leipää, tulossa oma lihatiski, vihanneksia, hedelmiä, erikoismehuja ja limuja, kahvipapuja, ja ihanan paljon kaikkea ranskalaistuotteita ja tietty suklaata sekä jätskiä ja Sari, Liike 51 kauppias on niiiin ihana!!! Liike 51:sen löydät myös facebookista. Jes!