Krista Keltanen Blog » photography

1st anniversary photo session – Part 1

He hakivat minut autolla Rautatientorilta. Hyppäsin heidän isoon punaiseen autoon ja ajettiin Lönkälle. Olin aamulla nähnyt Hesarissa kuvan Kaarina Kaikkosen Elämänpolkuja teoksesta ja teki mieli ottaa ihan ekaksi kuvia heistä niitten pyykkinarujen alla. Aika vaikuttava näky ihan livenä! Sen jälkeen huristeltiin Riikan ja Iikan kotikulmille Punavuoreen, jossa on aika monen kuvan taustalla heille tuttuja taloja ja lähiympäristöä. Muutaman kuvan taustalla jopa heidän ikiomakotitalo. Oli siis perjantai ilta ja heidän ihan ensimmäinen hääpäivä.

  • MerviK - Ihania….

    Kevatterveisia Nellilta ja Nikilta

  • Katja väänänen - Upeita kuvia, kertakaikkisesti fantastisia!

  • Riikka - Jälleen kerran aivan hekumallisen hienoa taidetta! Sulla on Krista kyky nähdä ympäristöä erilain ku muilla. Huomaat niin kivoja yksityiskohtia! Sen lisäksi saat kuviisi aina omanlaisensa tunnelman. Oon aina vaan yhtä ymmyrkäisenä sun kuvista!

    Ps. Kyselin joskus niiden canvas-taulujen perään. En ole unohtanut sua ja sun kykyjäs, elämässä vain tällä hetkellä tunteja liian vähän. Ei ehdi edes uutta kotia sisustamaan, jota yleensä olen tehnyt tarvittaessa vaikka 50 tuntia putkeen. Ehkä kolme pientä lastani imevät tällä hetkellä sen kaiken ylimääräisen energian.

    Kaunista kevättä ja kesää sinulle!

    -Riikka

  • PieniLintu - Upeita kuvia!!

  • Krista - Mervi – Terkkuja myös kaksosille! Pikku nuppusille!

    Katja – Teidän sessio tulossa kanssa pian! =)

    Riikka – Oi, tiedän, välillä elämä kuljettaa lujaa. Ja joskus kiireellä ei muista mitä on välillä ehtinyt elämässä tapahtumaan. Kyl se vielä joskus rauhoittuu…ehkäpä kesälomalla viimeistään =)
    Kiitos kaunis heukumallisen (ihana sana…taidan heti ottaa käyttöön) suloisista sanoista koskien kuviani.

    Pienilintu – Kiitsa! he olivat niin söpö-sulo-ihania!

  • nain raj - gorgious photos

Your email is never published or shared.