Krista Keltanen Blog » photography

Ensimmäinen valokuvanäyttelyni

Se on sitten totta. Näyttely on jo pystyssä. Kuvat ripustettu. Illalla ruuvasin ruuveja seinään. Aikaa menii pystytyksessä puolitoista tuntia. Aika nopea olin……lauantaina olen siel ja toivottavasti te kanssa! =)

  • peurankello - Onnea näyttelyyn! Jos asuisin siellä päin tulisin juoksujalkaa:)

  • Katja väänänen - Onnea Krista! Näyttelyn pystyttäminen on tosi kivaa ja jännittävää! Tosiaan olit nopea ripustaja. Olisi kiva päästä avajaisiin, mutta olen juuri silloin valokuvaterapian kans.väl. konferensissa ja la on workshop pv.
    Mutta me kuullaan pian ;)

    Katja

  • Uuden Kuun Emilia - Oi, jospa vain olisi Helsinki edes piirun verran lähempänä!
    Onnea!!!

  • Ulla - Onnea Krista! Ihanaa olisi päästä katsomaan kuviasi.
    Hengessä mukana täältä kaukaa. ps. tuleeko sulta uusia ystävänpäiväkortteja?

  • Sari - Jee, onnea!!! Hieno homma, vaan ei tuo kyllä sinun kohdallasi ole mielestäni mikään ihme :-) Minuakin alkoi just nyt harmittamaan, etten asu pääkaupunkiseudulla. Kauanko näyttely on pystyssä? Jos vaikka jossain vaiheessa onnistuisin käväisemään. Olisi kyllä kiva nähdä näyttely ihan livenä.

  • Krista - Peurankello – Kiitos! Harmi…mutta jos eksyt Helsinkiin helmikuussa niin kuvat siellä roikkuu ainakin sen aikaa…ehkä vielä maaliskuussakin….ainakin helmikuun =))

    Katja – Ja kiitos Katja kanssa! Kuullostaa mainiolta konferenssilta….ja mielenkiintoiselta…kuulisin siitä mielelläni joskus lisää…..

    Uuden Kuun Emilia – Kaunis kiitos! Onnea tarvitaan….:)

    Ulla – Aikaa ei riittänyt toteuttamaan uusia yp kortteja…mul on vielä ihan muutama hassu viime vuotinen Etsyssä. Haluaisin pääsiäiskorttisarjan kyl viel tehdä tälle vuodelle….ja yksi uusikin korttisarja on jo suunnitteluasteelta siirtymässä kuvausvaiheeseen….

    Sari – Ihanasti kirjoitit! Mutta ihme on, että sellaisen sain aikaiseksi…ja vielä tosi lyhyellä varoitusajalla (hmmmm…ehkä on sitten sen näköinenkin, toivottavasti ei =)….Mira Hautamäki ehdotti paikkaa ja tartuin oitis tilaisuuteen….itse kun olen niin patalaiska etsimään näyttelypaikkoja….puhumattakaan korttien myyntipaikoista (mutta niin suloista, että monet upeat yksityisyrittäjänaiset ovat ottaneet yhteyttää ja siten korttejakin päässyt myymään :))) Näyttely on pystyssä nyt ainakin helmikuun ajan….ehkä uusi kuvia tulossa maaliskuulle samaan paikkaan (mutta en lupaile vielä turhia…vaikka taisin sen just tehdä :)

  • Mandy - Congratulations on your recent success Krista!
    I love this image.

Your email is never published or shared.