Krista Keltanen Blog » photography

helsinki photos

Viime sunnuntaina. Aurinko näyttäytyi. Kävelin keskustassa ja poikkesin Noa Noa alessa. En tuhlannut. Toisinaan ilon tuottaa ostosten sijaan mustikortille tallennetut kuvat. Useimmiten.

 • esa - Nyt on monia vaikuttavia täysosumia!

 • Rilla - Kaunis on talvinen Helsinki.

 • Elizabeth - cool! I like the heart clouds.

 • peurankello - Kuin unissa Helsingissä:)

 • minnamari - Ihania – Helsingistä löytyy kauniita kuvauskohteita talvella(kin)!

 • Niina - Hei, ihanaa viikonloppua Krista vaikka muistaakseni töissä oletkin.
  Etkö löytänyt mitään NoaNoasta ? :D

  Voi kun joku tekis mullekin blurp vai mikä burb – kirjan kuvistani , en millään jaksaisi. Pitäs ottaa päivä kaks töistä vapaata ja tehdä rauhassa koneella.
  Nyt -mahdotonta !

  Haleja, Niina

 • Riikka - Tuli mieleen noista Runebergin tortuista/leivoksista, että jee, jotain ton tyylisiä tauluja vois keittiöön laittaa. Niin herkullisia!

  Ja entiseen kotikaupunkiin tuli ikävä Hki kuvistasi. Eipä ollut silloin noin paljoa lunta, ihanan näköistä. Ja upeita kuvia taas! Taas mietin, mikä kuvissasi niin älyttömästi viehättää, ehkä se on tuo unenomaisuus, josta jo joku mainitsikin. Maailma ei ole aina realistisena viehättävimmillään.

  -Riikka

 • Krista - Esa – Tänks! =)

  Rilla – On se silloin kun lunta ja pakkasta….loskasena…eiiii…

  Elizabeth – me too! :)

  Peurankello – Itseasiassa aika kivasti sanottu….en ajatelut itse siten…mutta nyt kun katson kuvia sillä silmälllä…ja jättäis vaikka pari kuvaa poiskin…niin olisi kust unenomainen sarja kasassa….=)

  Minnamari – Aivan varmasti!

  Niina – Töissä olin….en ole koskaan aikaisemmin päivän aikana ajanut 800 kilometriä, paluumatkalla silmät pysyivät auki kun ne paikalleen ja ulos pullistelin =) Noanoassa en vielä lompakkoa kassista tarvinnut….ehkä ensi kerralla ja mun kirja on meeelkein valmis….vielä loppurutistus. Haleja kanssa!

  Riikka – Kohta kuvien sijasta voi oikeasti Runebergin torttuja leipoa…=) Tortun muotti kaivetaan keittiökaapin perukoilta…

Your email is never published or shared.