Krista Keltanen Blog » photography

Handmade items

Kun esikoiseni oli pieni niin innostuin ompelemaan hänelle vaatteita. Nyt Alisalle tein kaksi takkia ja yhden villapaidan. Villapaita on leikattu minun vanhasta villiksestä ja kappaleet ommeltu villalangalla yhteen. Lisäksi koristelin keltaisella langalla…virkkasin perusnauhan ja tein siitä rusetin. Takkien kaavat olen silmämääräisesti leikannut kankaasta (siis ilman mitään kaavoja)…ja siltä ne kyllä näyttääkin. Suloiset pienet henkarit ostin Etystä Magens Bay Design kaupasta.

 • Sari. - Sinä olet vaan niin taitava kaikessa mihin ryhdyt <3

 • Krista - Sari, Oi se ei ole suinkaan niin. =) On paljon juttuja mihin ryhdyn, mutta ne eivät ole onnistuakseen…esim. keittiössä olen täysin torvi.

 • NiinaK - Ihanaa, että joku muukin tekee vaatteita samoin kuin minä. Kuunaan ei ole into riittänyt kaavojen piirtelyyn kun koko homman voi myös tehdä toisin. :)

 • krista - et meil neid ühiseid puutepunkte ikka rohkem oleks, siis ma olen ülikoolis lõpetanud rõivatootmise eriala :) ja eks ma ikka vahel võtan omale pausi…kuigi viimasel ajal ikka jube harva!

  Ja ma tahtsin just öelda seda sama, mis Sari, et mõnel ikka kohe tuleb kõik nii hästi välja…

  ja siis kui ma lugesin su kommentaari selle peale, siis tahtsin hüüda- mina ka! Ma kohe kuidagi ei soka vaimustuda söögitegemisest ja kokaraamatutes imetlen ainult pilte :)

 • Kris - Oh, those are so CUTE!!!

 • Krista - NiinaK – Olin jopa niin rohkea, että leikkasin suoraan saksilla kankaaseen kaavat, työn alla kesäksi paita/mekko (pituutta vielä on tallella)….katsotaan, saanko minä siitä mekon, paidan vai mokanko niin pahasti, että kankaan jämät riittää enää kuopukseni essuun =)

  Krista – Olid mulle kohe lohutuseks. Köögis potte kolistada pole mulle kunagi meeldinud ja sellepärast söögi pildistaminegi on mulle vastuvötmatu. Kunagi ikka olen midagi teinud, aga puutub se passion….tead kyll mida ma taga ajan! Krista, kas sinu juurde vöib siis kanga tuua ja kleidi tellida?! =)

  Kris – :) Thanks so much!

 • krista - ma ikka oma mõttes luban, et vähemalt kui ma vanaema olen, siis ma õmblen midagigi kellegile. Praegu lihtsalt pole seda aega… kohe varsti saan omale patju, kardinaid ja tekke õmblema hakata :) … ei jõua kohe ära oodata …

 • Mandy - sweetness!

Your email is never published or shared.