Krista Keltanen Blog » photography

Books with memories

Tehtävälistalla on nyt niin montaa kuvakirjaa…perheemme vuoden 2009 kuvakirja on melkein valmiina tilattavaksi. Nyt työn alla viime kesän lomamatkan muistot…sitten seuraavaksi vuoden 2010 kuvat…parhaat kuvat on vaan pakko saada ulos koneelta paperille.

 • Tiina - Aivan uskomattoman ihania sivuja ja muistoja!!
  Miltä kuvavalmistajalta tilaat kuvakirjasi?
  Tiina

 • Krista - Tiina – toistaiseksi käytän Blurbin http://www.blurb.com kirjanvalmistukseen. Tilasin sieltä mun edellisen blogin kokonaisuudessa kansien väliin ja olin aika tyytyväinen.

 • MerviK - Huh, kunpa minakin jaksaisin. Edelleen tyon alla on lasten eka vuosi -valokuvakirja…. Koskakohan senkin saisi valmiiksi, niin voisi tehda sitten tallaisia vuosijutskiakin;-) Hyva idea!

  Terveisia, Mervi

 • Sari - Nuo kuvakirjat on kyllä ihania! Monella kaverillakin olen näitä nähnyt, vaan en ole saanut aikaiseksi itse koskaan tehdä. Nuo kuvat kai itse ladataan noihin kirjoihin ja sitten kyseinen firma hoitaa loput? Onko kuin hintavaa?

 • Krista - Mervi – arvaapa mitä, missä vaiheessa mulla lasten albumit ovat….Alisan osalta en ole edes vielä aloittanut….siis sekin vielä tehtävänä =)

  Sari – Juu…itse voi laita layoutin ja tiputtaa kuvia valitulle paikalleen….aikaa vievää puuhaa, mutta lopputulos palkitsee tekijän. Hintoja löytyy tästä linkistä http://www.blurb.com/create/book/pricing

 • Taina - Oiii miten hyvän näköstä kirjaa pukkaa! Kaikki näyttää niin ihanalta, suunnitelmalliselta, juhlavalta.. itse kun päätyy pistämään huonojakin kuvia jos niissä on joku tietty idea/muisto, mut tällaiseen kirjaan niitä ei kyllä kehtaisi pistää! Näitä on kyllä ilo näyttää vieraille!

 • Mannukka - Sama projekti meneillään, arvatenkaan mun kuvat ei kyllä oo tuota luokkaa.. :-) Kuvakirjat on kivoja, varsinkin jos on näin laiska ettei saa irrallisia valokuvia ikinä albumiin. Pitääkin mennä tutustumaan tuohon nettiosoitteeseen.

Your email is never published or shared.