Krista Keltanen Blog » photography

Kuvat on valotettu vuonna 2004 mun ensimmäisellä digijärkkärillä (Minolta Dimage7Hi). Opettelin silloin sen käyttöä meidän Baltian matkan aikana….. Aamulla juoksen läpi kolme palaveria ja jos kaikki menee nyt suunnitelmien mukaisesti, niin ensi viikolla ripustan pienen valokuvanäyttelyni Bulevardin Wayne´s Coffeen.

 • Riikka - Aina vaan niin kauniita kuvia! Mulla jotenkin erityisesti kolahtaa sun kuvat, vaikka aiheet näissä niin klassiset. Tauluja, tauluja, tauluuujaa, näistä pitää saada taulujaaa! :D

  Jos sinne suunnille tulee asiaa, niin näyttelyn käyn takuuvarmasti tsekkaan.

 • P - Ihania kuvia jälleen kerran. Jos asuisimme lähempänä, kuvauttaisin ehdottomasti perheemme sinulla.

  Käsittetkö värit jälkeenpäin noin herkullisiksi, vai voiko tuollaisia värejä oikeasti vangita kameraan..? ihania!

  P

 • krista - ma ikka saan õigesti aru, et pildid on tehtud siin meie pool lahte?
  See on ikka nii lahe kuidas mõni inimene näeb sellist eksootikat ja põnevust kohas kus mõni teine ütleb, meil ei ole midagi :)

 • Krista - Riikka – Se on sitten varma nakki. Näyttely pystytetään maanantaina 31.1. illalla. Kuvat ovat jo valittujakin. Kokonaisen kuukauden siellä sitten niitä on esillä =)

  P – Mites, jos joskus tuutte kaikki tännepäin niin voidann hyvin kuvata. Käsittelyn teen juu jälkikäteen koneella…kuvaan raw:ta josta saa kaikki sävyt ja kontrastit ihanasti talteen.

  Krista – Just nii. Olime Eestis, Lätis ja Leedus. Aga need pildid on nyyd kyll Lätist (kui nyyd öieti mäletan =) Kuule, vahetavahel tuleb endal ka tihti tunne, et mis ma siis nyyd pildistan…kui tundub, et köik nurgad siin läbi juba käidud…aga asi pole yldse tegelikult nii…önneks meil on aastaajad ja igal ajal saab eri kohtadest pönevaid pilte…kui ainult oleks rohkem aega selle kaameraga ringi köndida ja maailma avastada….=)))

 • Taina - On Helsinki niin kaukana :( Mielelläni olisin käynyt siellä kahvilla, vaikka en edes kahvia juo, mutta jos nyt kerran kun olisi ollut hyvä syy! Tän kotiäidin reissut taitaa ulottua tuohon 10km päähän kauimmillaan. Pidähä hyvä näyttely, ja niinhän pidätki!:)

 • Niina - Upeaa ! Ihan takuuvarmasti käyn katsomassa näyttelyn :)

Your email is never published or shared.