Krista Keltanen Blog » photography

luukku 22

Tunnustan jouluruusun faniksi (joko FBssä on Jouluruusu fanikerho?!)… Rakastan kaikkia herkän oloisia kukkia ja jouluruusu on melkein ainut hentonen, mitä kaupasta nyt saa…ostin kyllä punaisia leinikkejäkin eilen…rakastan niitäkin. Kotosalla alkaa näyttää jo mukavan jouluiselta…on mukava palata kotiin lumimyräköistä ja ruuhkasta. Täällä on lämmintä ja turvallista.Yllätyksenä pohjalla…blogi minkä löysin, laitoin itselleni heti talteen ja laitan jakoon teillekin. Ihan suloista suloisimmat ideat juhliin, synttäreille…jotain niistä ideoista tulen varmasti käyttämään meidän Allu pallukan 2v synttäreillä helmikuussa. Tässä tämä luvattu blogi One Charming Party. Mukavaa keskiviikkoa!

  • esa - Kiitos eilisestä hienosta Mosaluukusta!

  • Katja - Aivan ihana kalenteri ja koko blogi!mJa mikäs on tehdessä tai minun katsellessa,kun otat aivan huikeita kuvia! t. Katja PS.Jouluruusu on minunkin suuri suosikkini :).

  • SuviMaria Design - Eilinen video oli ihan huikea!! Samoin tämän päivän kuvat teidän kodista, niin ihanan näköistä. Hyvää joulua koko perheelle toivotteleepi Suvi

  • Ninuska - Näin joulun kynnyksellä tulin kiittämään upeasta blogistasi ja kuvakalenteristasi, jota olen seurannut päivittäin. Tunnelmalliset kuvasi ovat upeita ja saavat aikaan todellisen joulumielen. Itsekin haaveilen jouluruususta, joka todella kaunis joulukukka. Taidankin piipahtaa tänään kukkakaupan kautta. Rauhaisaa joulunaikaa!

  • Relyn - Oh, I seriously want to move right in to your charming, lovely home.

Your email is never published or shared.