Krista Keltanen Blog » photography

Luukku 21

Lopuilla luukuilla tästä ettiäpäin päätin kyllästyttää teidät meidän perheen jouluvalmisteluilla. Meille on tulossa lähisuku jouluaattona. Serkut tulee, ja meidän lapset ovat jo nyt ihan innoissaan. Kaikki valmistelut ovat siis ihan täysin keskeneräisiä…kuusi puuttuu, pöytäkattauksesta toivoisin jotain kaunista, kirkkoonkin ajattelin aattona ehtiä ja kuvittelen, että mahdutaan saman pöydän ääreen kaikki me viisitoista…taitaa aika tiukalle vetää…muutaman ruksin voi sentään laittaaa, kun pukin kanssa on asiat sovittu ja kinkkukin on jo jääkaapissa. Lapsilla on enää kaksi päivää koulua. Keskiviikkona saan ekat joululahjat….lasten todistukset! Kutos- ja nelosluokkalaiselta.Ompelukone on käynyt kuumana. Merili on ommellut kavereille joululahjapussukoita (huom. pussukka mitä hän pitää sylissä yhdessä kuvassa on tehnyt itselleen koulussa…mun mielestä se on aika suloinen) Naapureilla on joulukuusi jo odottamassa pääsyä juhlapaikalle (kuva alla).