Krista Keltanen Blog » photography

luukku 19

Niina. Mr.M. Verneri ja Lotta. Ah, mulla on niin paljon sanoja mielessä, mitä kaikkea kaunista voisin heistä kirjoittaa…Tutustuin Niinan reilu vuosi sitten. Iloitsen siitä suuresti, että hän suostui tapaamaan minua – ventovierasta, kun hänelle meiliä lähetin ja tapaamista ehdotin….sekin jo kertoo paljon ihmisestä….moni olisi voinut vaan sanoa “kiitos ei”. Olin vakivierailija hänen blogissa – Niinan unelmia, ja kaikesta mitä hän kirjoitti, tuntui kuin hän kirjoittaisi meidän elämästä…oli niin helppo samaistua…meillä on lapset samanikäisiä ja asutaan molemmat vanhassa talossa, mutta Niinan sisustusnenä on paljon kehittyneempi kun omani, ja hänen harmikseni käyn aina välillä pöllimässä heiltä kaikki viimeisimmät sisustusjutskat kotiini ja sisustan talooni kuin hän omaansa…=) Hih. No, meillä on siis myös aika samanlainen makukin!
Oikeastaan oli ihan hirmu hauskaa seurata heidän tekemisiä kameran takaa…he ovat molemmat M:n kanssa hyvin rauhallisia ja leppoisia luonteeltaan. Jalat maassa tyyppejä. Helposti lähestyttäviä ja kovin ystävällisiä. Ihailen Niinan tapaa kirjoittaa tekstejä…ne ovat niin täynnä elämää, avoimia ja välillä koskettaviakin, kuin tämä tässä alla (teksti kopioitu Niinan blogista – täältä)