Krista Keltanen Blog » photography

luukku 19

Niina. Mr.M. Verneri ja Lotta. Ah, mulla on niin paljon sanoja mielessä, mitä kaikkea kaunista voisin heistä kirjoittaa…Tutustuin Niinan reilu vuosi sitten. Iloitsen siitä suuresti, että hän suostui tapaamaan minua – ventovierasta, kun hänelle meiliä lähetin ja tapaamista ehdotin….sekin jo kertoo paljon ihmisestä….moni olisi voinut vaan sanoa “kiitos ei”. Olin vakivierailija hänen blogissa – Niinan unelmia, ja kaikesta mitä hän kirjoitti, tuntui kuin hän kirjoittaisi meidän elämästä…oli niin helppo samaistua…meillä on lapset samanikäisiä ja asutaan molemmat vanhassa talossa, mutta Niinan sisustusnenä on paljon kehittyneempi kun omani, ja hänen harmikseni käyn aina välillä pöllimässä heiltä kaikki viimeisimmät sisustusjutskat kotiini ja sisustan talooni kuin hän omaansa…=) Hih. No, meillä on siis myös aika samanlainen makukin!
Oikeastaan oli ihan hirmu hauskaa seurata heidän tekemisiä kameran takaa…he ovat molemmat M:n kanssa hyvin rauhallisia ja leppoisia luonteeltaan. Jalat maassa tyyppejä. Helposti lähestyttäviä ja kovin ystävällisiä. Ihailen Niinan tapaa kirjoittaa tekstejä…ne ovat niin täynnä elämää, avoimia ja välillä koskettaviakin, kuin tämä tässä alla (teksti kopioitu Niinan blogista – täältä)

  • Tiina Maria Turunen - Elämänmakuisia kuvia, ei poseerauksia;)

  • Helena - Ihana luukku. Tuli sunnuntaiaamulle kaunis aloitus.

  • Niina - Kiitos Krista tuosta päivästä ! Saatiin ihania muistoja :) :)
    Kirjoitit niin kauniisti musta , snif ! Kuvat on upeita.

  • Ulla - Ihanaa Joulua suloiselle Lotan perheelle!

  • Jenna - Oi, ihana luukku. Mahtavia kuvia. Lotta on niin valloittava:)

  • Nanna - Ihana Niina perheineen ja miten kauniisti olet heidät kuvannut! Ihan kuin olisi itse siinä vieressä istumassa.

    Jouluterkut!

  • krista - tänu sinule kuulub ka see blogi minu lemmikute hulka ja ma ikka siiralt imelten nende kodu ja tegemisi. Kui tükk aega salaja piiluda, siis varsti on tunne nagu oleks tegu vanade tuttavatega. Perepildid loomulikult jällegi täiesti minu maitse…nii kodune ja soe ja nagu päris!

    Ma saan soome keelest väga hästi aru, aga kirjutada küll ei julge :)

  • Krista - Ennätyskommentteja täällä! Hurjan iloiseksi tulin! Ja kiitokset kaikille suloisista sanoista!

    Ma arvan, Krista -miks sa siis julge?! Kirjuta ikka Niinale, kui ta aru saa…ma vöin tölkida =). Kallid.

  • Jonna - Niinan blogista tänne tulin ;) Todella kauniita kuvia, aivan ihania! kuten kyllä muutkin ottamasi kuvat :)

Your email is never published or shared.