Krista Keltanen Blog » photography

Photosession with Marianne Heikkilä

Marianne on niin valokuvauksellinen, suloinen ja hauska. Ihana persoona!…käveltiin pitkin Lauttasaaren rantaa elokuussa…aurinko ei enää paistanut ja tuulikin puhalsi. Rekvisiittana punainen sateenvarjo sekä samasta paikasta ennen kuvauksia kerätty kukkakimppu (mikä näkyy linssin edessä epäterävänä ensimmäisessä kuvassa sekä sama kuva kannessa). Oikeastaaan, olen aika toivoton ilman jonkinlaista rekvisiittaa, kuvan alkavat helposti silloin muistuttaa poseerauksia…ja sitä ei just tähän lehteen enää haluta.

  • krista - minu jaoks kõige raskem üldse on pildistada ühte naisterahvast. Minu lemmikrekvisiit on teine inimene :)
    Ütleks milline on lemmik siit seeriast, aga ei oska…meeldivad kõik :)

  • Krista - Krista – Sinult tulevad alati nii meeldivad kommendid! Ilusat nädalalöppu Tallinnasse!

Your email is never published or shared.