Krista Keltanen Blog » photography

Happy Halloween!

Hei te kauniit ja ihanat! Terveisiä Dallasista. Viime keskiviikkona matkustettiin Alisan kanssa vajaa kahdeksi viikoksi tänne moikkaamaan ystäviäni. Super pitkä lento meni yllättävän hyvin. Olin siis kahdestaan alle kahden vuoden ikäisen tyttäreni kanssa. Ekaksi lennettiin 2 tuntia Frankfurtiin, sitten tunnin vaihto ja reilu kymmenen tunnin lento Dallasiin. Istuimme ikkunan vieressä, jossa oli toinen paikka vapaana. Kävi aika hyvä tuuri, että kone ei ollut ihan täynnä. Vaikka Alisa mieluummin istui kyllä suurimman osan ajasta sylissäni. Viimeiset kolme tuntia koneessa menivät todella hitaasti. Eilen juhlittiin Isabellan 1-vuotis synttäreitä. Illalla mennään kävelylle ja ajattelin kuvata taloja ja pihoja halloween koristeluissa. See you!