Krista Keltanen Blog » photography

Ensi-ilta ♥

Useimmiten saan ideoita elokuvista. Niin kävi myös tämän projektin kanssa. Inspiraatiolähteenä “The Edge of Love”. Näin elokuvan jo reilu vuosi sitten ja tykkäsin heti! Ne meikit ja hiukset ja vaatteet ja lavastus ja se tärkein – valo! Niin kaunis! Ideoin kuvausaiheen leffan pohjalta, stailasin mallit ja Jaana meikkasi sekä laittoi hiukset. Olin käynyt katsomassa myös kuvauspaikkoja ja turvauduin tuttuihin kulmiin Tuomarinkylässä. Saimme olla ihan rauhassa. Siel pelloilla ei liikkunut ketään. Ja kaunis kiitos kuuluu Elinalle, Janikalle sekä Kristianille.

  • Ullis - Vilka underbart vackra bilder!
    Tack för höstinspirationen.
    Trevligt veckoslut!

  • Taina - Jos elokuvassa (kiitos vinkistä) niin on näissäkin ihana valo! Jotenkin hiekkainen hento valo, etenkin neljännessä kuvassa, joka nousi suosikikseni. Kauniita värejä vaatteissa ja kukissa.

  • Krista - Ullis – Tack! =)

    Taina – Elokuva kannattaa katsoa jos yhtään tykkää menneen ajan fiiliksestä! Sienna ja Keira ovat ihan huippuja.

  • SuviMaria - Oii miten ihania syyskuvia! Heppatyttönä tunnistin myös Tuomarinkylän pellot =) Jos saa esittää pienen toiveen, niin ainakin minä kaipailen kuvia teidän ihanasta talosta. Toki tiedostan näiden uusien sivujen roolin, mutta jospa silti edes joku pieni kulma näkyisi joskus täällä ihasteltavana.. =)

    SuviMaria

  • Niina - Wooow! Upeaa Krista ! Kiva, että tänne voi jättää kommenttia :)
    Niina ihania ja upeita kaikki kuvat ! Sanat ei riitä kertomaan !

  • Krista - SuviMaria – Ensinnäkin kiitos suloisesta viestistä ja pienestä toiveesta! Iik…ajattelin, että pääsen uuden blogini myötä talomme esittelystä =),kun itselle nämä kulmat ovat kaikki koluttu läpi ja inspis loppunut, mutta mikäs siinä – otan rohkeasti haasteen vastaan. Katsotaan mitä saan aikaiseksi. Sitten…kerkesin poiketa niin nettisivuillasi, blogissa kuin myös kaupassasi (yhden suloiset korvakorut tarttui mukaan :) ja eniten ihastutti suloiset pienet tarinat korujen yhteydessä. Luin jokaikisen!

  • Krista - Niina, Juu! Muutamat ihanat ihmiset olivat toivoneet kommenttiboksia, joten ajattelin, että olkoon menneeksi! Mulla on uusi Kotivinkki olohuoneen pöydällä. Luen jutun teidän “heikun keikun” huvikummusta ihan just! Ja tosi mahtavat kuvat Petra taas kerran on ottanut! =)

  • SuviMaria - Krista, kiitos kiitos ihanasta palautteesta =) Iik ei kai mun nettikauppa heti alkuun tökännyt. Ymmärsin että olit jättänyt tilauksen, järjestelmä kun ei anna mulle mitään infoa tilauksesta. Tilaa ihmeessä uusiksi jos siellä oli jotain sopivaa, ettei vaan joku muu kerkeä ensin =)

    -SuviMaria-

  • aki - Upeita kuvia sinulla! tykkään tosi paljon!!!

  • Krista - SUVIMARIA – Kiitos tuhannesti, niin suloiset korvakorut olivat tupsahtaneet keltaiseen postilaatikkoomme! =) Kiitos!

    AKI – Kaunis kiitos myös!

  • Kriscinda - I’m in love with this session!! Your work is beautiful!!!

Your email is never published or shared.